Трислоен Паркет | Лазур Паркети – паркет, трислоен паркет, трислоен паркет София, ламиниран паркет, трислоен паркет цени,…

1
Добави коментар
parketilazur

ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ

 

От богатството на природата е почерпена топлата емоция, която дървото олицетворява  и е превърната в  красива и голяма гама трислоен паркет.
Непринудена изисканост и красота лъха от подовете с трислоен паркет. Тези паркети  излъчват  характерен чар и красота.

Трислойният паркет е много близък до стандартната дървена дъска. Ламелата трислоен  паркет е с най-високо качество. Направена е от естествена дървесина, която не се поддава на изменения. Всяка ламела се състои от 3 пласта истинско дърво, които са скрепени здраво един към друг, от където и идва името му – трислоен паркет. Най-горният и видим след поставянето на пода слой е от качествено дърво – дъб, бук, череша, орех и други.

При трислойният паркет е обработен  най-горният слой – фабрично изциклен  и лакиран. Многобройните слоеве лак, нанесени фабрично на всяка  ламела  допринасят за здравината на покритието. От друга страна при тази обработка се  получава  завършен продукт и  така може да изберете най подходящият за вас цвят и нюанс.

Трислоен паркет Tarkett

Ето какво казва производителя:

„С избора на трислоен паркет Tarkett Вие инвестирате в комфорта и здравето на Вашето семейство. Най-усъвършенстваните технологии ни позволиха да подобрим естествените характеристики на дървото.
Нашите подове имат напълно безвредни лакове на водна основа, които не само запазват пода, но и здравето на семейството Ви.“

 

За  всеки случай, за всяка стая – колекция трислоен паркет  Salsa !

Вдъхновяващата колекция трислоен паркет  Salsa на Tarkett  внася природата в дома Ви с внимателно подбраните си дървестни стилове от цял свят.
30 стилни декора от бук, дъб, орех, ясен и екзотични видове като ятоба и венге Ви предлагат широк асортимент от цветове и настроения за Вашият семеен оазис.

Размери на ламела трислоен паркет: дължина 2272мм, ширина- 192мм, дебелина-14мм

 

Магазини Лазур-паркети ламинат София – Вие избирате!

 

За да ПОРЪЧАТЕ ПАРКЕТ или отправите питания към нас, използвайте формата за КОНТАКТ или просто ни се обадете!