Кожени дрехи за закръглени дами

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Кожата е много модерна този сезон, не само защото изглежда много секси, но и заради изключителната си гладкост. Британски модни експерти дават съвети на по-закръглените дами как да изглеждат добре в кожени дрехи.

Кожени дрехи за закръглени дами

По-залръглените дами често се притесняват какво да облекат. Те търсят материи и силуети, които да прикриват недостатъците и да подчертават предимствата на фигурата. Тази зима могат да го направят като напълнят гардероба си с кожени дрехи. 

Кожата е топ тенденция за есен/зима 2013-14. Сред най-горещите тенденции в студеното време са роклите и полите молив, късите кожени панталони и полите с плисета. Вижте какви са другите кожени тенденции за този сезон.

Модни тенденции за есен/зима 2013-14

Пола и рокля молив

Подчертайте извивките с кожена рокля или пола молив. Те създават представата за тънка талия и ще изглеждат чудесно през целия парти сезон. Комбинирайте ги с обувки на висок ток в светъл цвят и огърлица, за да довършите прекрасния си външен вид. Полата молив се комбинира прекрасно с по-широка блуза от коприна или друга по-лека материя. Това модно решение е подходящо за дамите, които са с по-тесен ханш, а са по-закръглени в горната част на тялото.

Подчертайте предимствата си!

Ако харесвате определена част от тялото си, подчертайте я. Можете да покажете хубавите си крака като обуете актуалните този сезон къси кожени панталони. Но ако искате да изтъкнете горната част на тялото си, облечете се с кожена блуза в съчетание с огърлица и обеци.

Сред звездните почитателки на кожата за Дженифър Лопес и Бионсе. Джей Ло често може да бъде забелязана с поли и рокли молив. Бионсе пък си пада по кожените поли и панталонки, които подчертават закръглените й форми.

Експериментирайте!

Не се страхувайте да смесвате кожата с други материи като велур или естествен пух. Това ще ви помогне да разчупите дрехите си. Ако обаче харесвате кожа, но смятате, че няма да подхожда на фигурата ви, започнете с малки кожени елементи. Например кожените апликации изглеждат изключително шик върху туника, рокля или блуза.

Не се притеснявайте от фигурата си. Обичайте тялото си! Така лесно ще превърнете дефекта в ефект.