Подробности около смъртта на Пол Уокър

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

След трагичната смърт на Пол Уокър, не само феновете на  „Бързи и яростни“, но и цял Холивуд скърби за актьора. Все още се изясняват детайлите около инцидента, отнели живота му, както и този на неговия спътник. 

 

HollywoodLife намери очевидец на инцидента, който ще хвърли малко светлина върху нелепия инциндент. 40-годишният актьор е загинал, докато е тествал Porsche Carrera GT, заедно със приятеля си – автопилота Роджър Родас. Очевидецът споделя, че са се разминали с поршето близо 30 секунди преди самата катастрофа. „Колата се вряза в едно дърво, разцепи се на половина и мигновено избухна в пламъци.“ споделя свидетелят, като допълва,ч е според него не е имало възможност огънят да бъде спрян достатъчно бързо. „Пламъците бяха прекалено големи и много бързо обхванаха колата. Нямаше какво да се направи“.

 

Според известното досега не катастрофата (макар ударът да е бил сериозен), а именно експлозията е причинила смъртта на звездата от „Бързи и яростни“ и неговия спътник. Наистина трачиген и нелеп край за обичания от нас актьор. Все още се изяснява дали високата скорост е единствната причина за катастрофата.

 

Пол ще бъде почетен в седмата част от поредицата за бързи коли и скоростни надпревари, разкриха от екипа на филма.

Етикети: актьор, бързи и яростни, катастрофа, смърт