40% от жените изпитват оргазъм във фитнеса

2
Добави коментар
Erotic.bg
Erotic.bg

Неотдавна група американски учени от университета в Индиана откриха, че заниманията със спорт могат да докарат на дамите удоволствия, равни на тези в леглото. Според новото изследване спортният оргазъм наистина съществува и може да бъде достигнат по време на упражнения.
В изследването, продължило пет седмици, участвали 124 жени на възраст между 18 и 63 години. 70% от участничките били хетеросексуални и щастливо омъжени.

Учените установили какви упражнения могат да доведат жените до кулминацията. Преди всичко това са упражнения, които напрягат мускулите в интимните области – коремни преси, катерене по въже, йога и колоездене. 50% от жените изпитали удоволствие по време на упражняване на пресата, 6% по време на вдигане на тежести, 15% на колелото, а останалите се “задоволили” с джогинг или спортно ходене.

Резултатите показват още, че 40% от жените са изпитали сексуално удовлетворение във фитнеса най-малко десет пъти в живота си. 20 на сто от участничките признават, че в момент на пълна релаксация не могат да се контролират, а 40% споделят, че нямат представа какво се случва с тях.