Рожденият ден на Николета Лозанова

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

На 30-ти ноември една от най-обсъжданите личности в България – Николета Лозанова, отпразнува своя 26-ти рожден ден в компанията на близки и приятели.

 © Facebook Nikoleta Lozanova

Рожденият ден на Николета традиционно бе отпразнуван в известен столичен клуб, собственост на Петко Димитров, който заедно с половинката си Яна също бе сред гостите. Сред поканените бяха още Лили от Big Brother, която участва и в предаването на Николета Лозанова, гримьорката Джулия Ангелова, на която много български звезди се доверяват, рапърът Ванко 1, участници от предаването „Къртицата”. На партито по случай рождения ден на Николета присъстваше и нейният съпруг Валери Божинов, който с появата си за пореден път опроверга слуховете, че бракът им е застрашен от развод.

Вижте също: Валери Божинов: Бях грешник, станах егоист!

В кулминацията на вечерта Николета Лозанова бе изненадана с бутикова торта във формата на парфюм на Chanel.

За партито Николета се бе спряла на по-семпла визия – къса, кафява ,синджирена туника, под която има къса черна рокля, и ботуши на висок ток. А косата – права и пусната свободно.

Рожденият ден на г-жа Божилова не бе подминат и в профилната й страница във фейсбук, където нейни почитатели се надпреварваха да й честитят. В знак на благодарност Николета отвърна „Поласкана съм от многобройните ви пожелания! Казват, че на такива празници хората се чувстват най-самотни, но при мен определено не е така! Безкрайно съм щастлива, че усещам любовта ви! Целувки!!! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ !„

А ето и какво си пожела тя на себе си: Happy b-day to me! Измина още една година от живота ми, в която за пореден път се убедих, че съм целуната от Бог. Година, в която израстнах личностно и професионално! Потенциалът ми бе оценен. И тъй като не трябва да забравяме от къде сме тръгнали, когато стигнем там, където искаме, така и аз с усмивка си спомням за плеймейтката Николета Лозанова, а с още по- голямо удовлетворение се радвам на майката и тв водещата! Съвсем скоро ще се нареди и последната частичка от пъзела на моя така емоционален живот! Дълбок поклон на хората, които са до мен !

Снимки: Facebook Nikoleta Lozanova

02.12.2013/ rozali.com