Мъжкото достойнство се смалява видяна 3564 коментари 4

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Изследване на промяната на височината и теглото на мъжете през последните десетилетия разкри нови факти за размера на други части от мъжкото тяло.

През последните 60 години размерът на мъжкото достойнство е намалял с 10%, откри италианският учен Карло Форте.

След сравнителен анализ на медицински документи през последните 60 години учените установили, че дължината на мъжкото достойнство се стопява. Съвременните мъже имат по-дълги ръце и крака и по-къс „атрибут“.

Четете още: Българинът с най-голямото мъжко достойнство на Балканите

След обстойна проверка на медицинските досиета от 1948 г. учените открили, че тогава средният размер на достойнството е бил 9,7 см, а сега е 8,9 см. Учените вярват, че тази „тъжна тенденция“ е свързана със затлъстяването.

Не само мъжете са изправени пред този сериозен проблем с размера. Оказва се, че и белите мечки също имат сходен проблем, който заплашва половия им живот, а оттук и тяхното оцеляване като вид.

Опасният бозайник се храни предимно с тюлени. В подкожната мазнина на тяхното „меню“ се съдържат огромни количества органични замърсители с халогени, а тези вещества действат като хормони. Учените са установили, че колкото по-високо е тяхното съдържание в организма на белите мечки, толкова по-малък е размерът, дължината и теглото на гениталиите им, пише БГНЕС

Четете още: Мъжката красота