Пол Уокър е жив – раздава автографи – ИСТИНАТА!

5
Добави коментар
Rokito123
Rokito123

“Пол Уокър е жив – раздава автографи!” “Катастрофата е инсценирана?”

Това са само част от заглавията в големите медии. Вчера те “гръмнаха” с новината, че актьора Пол Уокър е жив. Причина за това стана снимка, която за часове обиколи интернет и бе видяна от милиони хора.

На нея се вижда как звездата от “Бързи и Яростни” раздава автографи от кола, но ранен (от катастрофата). Това даде повод за спекулации относно истинността на новината за тежката катастрофа, отнела живота на 40-годишния актьор.

Снимката, за която се твърди, че е направена след инцидента с Porsche GT

Също така Блиц, цитира твърдение на Си Ен Ен, според което при внимателен преглед на записите от катастрофата се е установило, че Пол Уокър е разполагал с 60 секунди, за да се измъкне от автомобила, преди той да избухне в пламъци.

Факт е, обаче, че при такъв силен удар това е почти невъзможно!

Авторът на снимката, който я качи в интернет и тя мълниеносно обиколи медиите твърди, че е направена след въпросната катастрофа, а друг, че е видял холивудската звезда на излизане от болницата – жив и здрав.

В същото време според TMZ, тялото на актьора е обгоряло до такава степен, че е трудно да бъде идентифицирано, поради което се е наложило специалистите да използват други методи, за да установят самоличността на тялото.

Кое е истина и кое лъжа? ЖИВ ли е наистина актьора?

Ние от mrejo.com се усъмнихме в истинността на твърденията, на въпросния човек, определящ се като автор на снимката.

Имайки предвид, че Пол Уокър играе главната роля в екшъна “Бързи и Яростни” – в 5 от 6-те части, съвсем логично във филма доста често сме го виждали с окървавено и насинено лице.

След малко проучване от наша страна се оказа, че цялата история е една голяма лъжа!

Доказателството са снимките публикувани от dailymail.co.uk през май 2013 година. Те доказват, че синините и кръвта не са истински, а просто част от грима за снимките на филма Brick Mansions 2014 (римейк на “Предградие 13″).

Вижте и още снимки, със същите дрехи и рани на актьора, както при снимката със автографа (за която се твърди, че е направена след катастрофата), но публикувани още през месец май 2013 година.

Пол Уокър на снимачната площадка, на филма – римейк на “Предградие 13″

Вероятната причина за “скалъпването” на лъжата е привличането на по-голям интерес към дадена медия от страна на потребителите.

Освен това, продуцентите бяха обвинени от “собственика на снимката с автографа”, че са нагласили всичко това, за да може драмата да предизвика по-голям интерес към 7-мата част на популярния филм за високите скорости. Тоест, възможно е това да е насочено именно срещу компанията.

Всъщност, обаче, филма е достатъчно популярен, особено имайки предвид, че част от главните герои са големи звезди като Вин Дизел, Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън (Скалата), Мишел Родригез, Лукас Блек, Джордана Брустър и други.

От Universal Pictures бе потвърдена смъртта на актьора. Вин Дизел, Дуейн Джонсън – Скалата, Мишел Родригез, Джъстин Бийбър, Джордана Брустър и редица други известни личности изказаха своите съболезнования за Пол Уокър.

Вин Дизел дори отиде на мястото на катастрофата, за да се сбогува със своя “брат”.

Eто и видеото:

Пол Уокър е мъртъв! Той почина на 30 ноември 2013 година при тежка автомобилна катастрофа, заедно със неговия приятел Роджър Родас!

Всякакви спекулации относно истинността на тази информация са неоснователни и създадени единствено с цел да привлекат зрителския интерес.

Ето и видео за това как феновете на актьора му отдават последна почит:

Вижте и видеото, публикувано в официалната страница на “Бързи и Яростни във Facebook”, в памет на Пол Уокър.

RIP Paul Walker!