Кичка Бодурова: Още съм млада, но като умра, искам да пръснат праха ми в Бургас

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Кичка Бодурова се разрида жестоко в Къщата на „Музикална академия“ на песента на Емил Димитров „Моя страна, моя България“. „Не мога да я изпея, погребаха ме“, разплака се певицата. После продължи изповедта си пред Коцето Калки: „Къде ли ще ме погребат – тук или при детето. Искам да разпръснат праха ми над Бургас“, разтвори сърцето си Кичка.

Певицата, която топли със звучните си шлагери сърцата на поколения верни фенове у нас и по света, прекара тази година повечето време у дома. Макар че от 1991-ва Кичка живее и работи в САЩ, където е сменила доста къщи, за нея „вкъщи“ си остава адресът с улица без име в квартал на София под планината.

Всъщност най-новият риалити формат на малкия екран спря Кичка Бодурова от планираното отлитане за другия й дом, където я чакаха съпругът Крис и дъщерята Кристи. В началото тя отказва поканата за участие в музикалното шоу, което се излъчи в края на октомври, защото има подписани договори за концерти в Щатите.

И заради интригата с Георги Христов, породена между двамата по повод автобиографичната книга на певицата

После решава да се включи – не заради наградата от 100 хил. лева. Хем ще се позабавлява и ще покаже високата класа на обичаното от публиката естрадно поколение у нас, хем ще помогне на младите таланти със своя опит на сцената. За 30-годишната си кариера, която отбеляза наскоро, Кичка Бодурова има 19 албума и стотици участия у нас и в чужбина, на последния й концерт през септември в Пловдив са се продавали билети и за правостоящи.

Съпругът й я подкрепя в решението за „Музикална академия“ и даже ще дойде в София да е наблизо, в къщата край столицата, построена през 2006 г. според вкуса и желанията на Кичка.

„С тези полети със самолети до Америка и обратно… Все пак детето ми ще иска там сигурно.

Но още съм млада,

продължи да реди певицата.

„Две години съм пяла “Моя страна, моя България” с Емил Димитров. Искам мъжки хор, не детски. Това е сериозна песен. В един момент да ми излезе 5-годишно детенце, много ви моля …“, избухна Кичка Бодурова пред ментора си Катя от „Ритон“.

Никакво дете, искам хор, поне 12 деца, но само на припевите, отсече певицата

Всъщност Кичка Бодурова събра най-много гласове на големия концерт на шоуто “Музикална академия”.

Голямата грижа на Кичка Бодурова бе дъщеря й Кристи заради доста разкрепостен начин на живот в Америка. Купоните до ранни зори, големите количества алкохол и татуировки по цялото тяло са само малка част от образа на единствената дъщеря на естрадната певица. Момичето живее в САЩ от години, а профилът й във Фейсбук е изпълнен с провокативни снимки, разкриващи изцяло характера й. Много момчета пишат коментари под палавите й кадри и признават красотата й.

От 100 дни съм без марихуана и съм много щастлива. Мисля, че трябва да излезем и да се напием,

сподели преди известно време в социалната мрежа дъщерята на Кичка. Момичето носи фамилията на баща си – Зарпас, а приятелите й в чужбина я определят като безспирна купонджийка, пише „168 часа“. Тя е израснала в богаташки квартал в Лас Вегас, без да й липсва нищо.

Баща й отдавна е натрупал богатство, което позволява на Кристи и Кичка да живеят охолно, както те често демонстрират. Дори в къщата на „Музикална академия“ Бодурова ясно показа, че живее със стил.

Тя държи да закусва червен хайвер и да пие само луксозно кафе, внесено от САЩ

В предаването Кичка стана известна с упреците си към младите. Певицата вече няколко пъти изтъкна, че държи на възпитанието и добрите обноски, но явно е забравила да каже, че дъщеря й много прилича на новобранците в академията.

Докато бе в шоуто, естрадната ни певица се опитва да налага мнението си как трябва да се държи един млад човек и колко важно е възпитанието. В къщата Бодурова неведнъж е изказвала възмущението си от младите, които много пият, пушат и си лягат по светло.