Спечелете коледна кошница с лакомства

1
Добави коментар
pgp

С наближаването на коледните и новогодишните празници все повече хора ни питат какво ще измислим като награда в LuckyStar.bg. Затова и решихме да Ви подарим една вкусна кошница с лакомства, с които да се поглезите около празниците.

Освен като интересна декорация, тази кошница може да се изпозлва и за съвсем практични цели, като например съхранение на коледната украса или на вкусни ястия. Е, преди това ще трябва да я освободите от съдържанието й – бутилка хубаво българско вино, страхотни шоколадови бонбони, ядки и други сладки изкушения.

Ако спечелите в томболата на LuckyStar.bg ще получите кошницата си в седмицата преди голямата ваканция около Коледа, така че ще имате предостатъчно време да споделите тези лакомства с приятели или близки – а защо не и да им се насладите сами.

За да спечелите вкусна коледна кошница за Вашата празнична трапеза, трябва да се регистрирате в LuckyStar.bg. Бутончето, през което да го направите, ще откриете в горния десен ъгъл на сайта. Ако вече сте се регистрирали, трябва да влезете в профила си и да кликнете върху бутона „Участвам“.

След това използвайте уникалния си линк, за да поканите колкото можете повече приятели. Напомняме Ви, че всеки, който се регистрира за томболата през Вашия линк, ще Ви донесе допълнителен шанс точно Вие да спечелите наградата.

Краен срок за участие: 15 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.