10 забавни начина да отслабнем

1
Добави коментар
biomall
biomall

Не е необходимо да се занимавате с изморителни диети, за да се чувствате великолепно, както физически, така и психологически. За това е достатъчно само да се възползвате от нашите препоръки, които, въпреки своята забавност, дават великолепни резултати.

1. По време на приготвянето на храната дъвчете дъвка.

Колко често по време на приготвянето на обеда или вечерята пробвате храната? Ако е много често, то можете да се справите с това посредством обикновена дъвка. Тя ще помогне да се справите с чувството на глад.

2. За да се избавите от мазнините, трябва да ядете стафиди.

Стафидите са не само вкусни, но и полезни. Те притежават огромно количество полезни свойства, едното от които е благотворното въздействие на стомашно-чревния тракт. Може да ги добавяте към салатите или да ги хапвате отделно.

3. Контролирайте жаждата си.

Не е нужно да провокирате  чувството си на жажда посредством сладки напитки. Ако трябва да отслабнете, то сред напитките трябва да бъдат следващите: негазирана вода, билков чай, кафе. За любителите на кафе има ограничение в количеството – до две чаши кафе на ден.

Kафето е един от най-популярните стимуланти, след водата и чаят – третата най-често употребявана напитка в света. Комбинирайте всички тези забавни начини за отслабване с Зелено Кафе със Светол.
Зеленото кафе всъщност не е нищо повече от сурови, т.е. неизпечени, кафеени зърна. То е изключително богато на хлорогенова киселина – силен антиоксидант, на който се дължи неговатанарастваща популярност най-вече в козметиката.
Светол (Хлорогенова киселина) е растителен екстракт, който помага за понижаването на нивата на мазнини и ви карат да се чувствате по-млади външно и вътрешно. Изследванията показват, че Хлорогенната киселина са силата, която движи отслабването.

4. Танцувайте по време на обличането.

Даже ежедневната монотонна работа помага да се справим с излишното тегло. Извършвайте обикновена домакинска работа като: пране, гладене, почистване с прахосмукачка, и излишните килограми незабелязано ще напуснат организма.

5. Оставете малко храна в чинията.

След хранене в чинията трябва да остава 25% храна. И всеки път, недояждайки храната, ще се научиш да ядеш много по-малко.

6. Обогати порцията си с картофи.

Повечето хора мислят, че картофите са злият враг, който само помага за увеличаването на теглото. Но това твърдение е вярно само за картофите от Макдоналдс. Що се отнася до варени млади картофи, точно обратното, те способстват понижаването на теглото и са богати на много полезни вещества.

7. Пропускайте чашка.

Употребявайки алкохол, ние изгаряме много по-малко количество мазнини. Ако този навик е неизкореним, то поне намалете количеството на чашките с алкохол.

8. Правете 10 000 крачки на ден.

За да сте сигурни в своята активност, може да си купите крачкомер. Тогава всеки ден може да бъде анализиран от гледна точка на собствената ви активност.

9. Любителите на пица трябва да ограничат използването на кашкавал наполовина.

За да се спре покачването на килограмите, е необходимо изпълнението на две условия: всеки ден трябва да изяждате 100 калории по-малко и да увеличите своята двигателна активност с 2 000 крачки. Този класически способ за  отслабване още никого не е подвел.

10. Забрави за съществуването на фитнес залата.

Защо да посещаваш прашните фитнес зали, ако имаш прекрасна алтернатива: танци, разходки, плуване, велосипед. Те ще осигурят много повече ползи.

Ако искате да съчетаете забавното отслабване с един наистина ефикасен продукт, то тогава опитайте с Raspberry Ketone (Малинови Кетони).  Това е мощна формула с още много антиоксидантни и изгарящи маснините съставки като Африканско манго, Акай, Ресвератрол, Ябълков оцет и Грейпфрут. Този продукт дава енергия и забързва метаболизма, и подобрява способността на тялото да изгаря мазнини.