11 Дек Великденските яйца в „Замръзналото кралство” Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

 

От Disney официално потвърдиха, че Рапунцел и Флинт Райдър са били гости на коронясването на Елса в анимационния хит „Замръзналото кралство” (виж: Качествения контрол). Кралската визита бе засечена преди седмица и доказана с CAM кадър. И въпреки че знаех за така нареченото великденско яйце (via: blogs.disney.com), не успях да засека присъствието на гостите в балната зала. Явно бях твърде фокусиран върху Анна.

Оказва се, че и сладките от играта Sugar Rush („Разбивачът Ралф”) са стигнали до двореца на Ериндел.

 

Освен че Мики Маус е главен герой в краткия анимационен филм “Get A Horse”, излъчван преди „Замръзналото кралство”, ушаткото присъства и в пълнометражната анимация. Макар че е прекомерно скрит в най-долната лавица на рафта. Добре че е разпознаваемата му дрешка. Кой и за какво е искал да размени символа на Disney?

 

Картината, която виждате на снимката по-долу, е разработена като концептуално вдъхновение за „Рапунцел и разбойникът”. Художниците на Disney толкова са харесали анимационната версия на известната творба „Люлката” от Жан-Оноре Фрагонар, че са я включили и в танцовия номер “For the First Time in Forever”.

 

Вероятно с видеоизданието на „Замръзналото кралство” ще бъдат разкрити и други великденски яйца. Можете да разчитате, че ще ги споделя с вас!

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂