Лили Иванова за първи път с концерт в Операта

1
Добави коментар
aspektiinfo
aspektiinfo

Лили Иванова ще пее за първи път на сцената на Националната опера и балет в София. Уникалният концерт „Любов в операта“ ще се състои на 13 (четвъртък) февруари 2014 г. от 20.00 ч. – в нощта срещу празника на влюбените Св. Валентин и ще се превърне в подаръка на Лили за верните й фенове.

Някои от своите вечни хитове най-голямата звезда на българската поп музика ще изпълни за първи път в нов аранжимент, направен специално за концерта в Операта и под акомпанимента на 15 музиканти, сред които и струнен състав. Уникалната акустика и изисканата атмосфера на Националната опрера, гарантират бляскаво и неповторимо преживяване. 

От сцената на Операта най-ярката звезда на българската поп музика ще раздава любов с вечните си песни, а за уникалното представление ще допринесат невиждани досега в България светлинни и видео ефекти с извити LED екрани, ползвани от най-големите световни звезди като Мадона например.

Първият по рода си концерт се организира от „Ендевър ентъртеймънт“, с  подкрепата на Булгартабак. В организацията на уникалното събитие се включват и известните български художници Кольо Карамфилов и Стефан Божков. Идеята на организаторите е концертът да бъде фондонабиращ за осъществяването на проект с работно заглавие „Музиката е Море“ – изграждане в района на плаж Hacienda Beach в Лозенец на огромен роял (с размери 6 х 6 х 8 м), който да се превърне в своеобразен паметник на музиката, изкуството и човешката потребност от допир с духовния свят. 

Концертът е в навечерието на откриването на нов клуб управляван от Димитър Тодоранов, в който ще се изявяват множество български музикални творци  – „Champagne room“. Заведението е с уникална концепция и се намира на пъпа на София, пл. „Народно събрание“. То има амбицията да се превърне в своебразна арт сцена за всички видове изкуство. Неговият собственик е известен и с менажирания от него клуб „Hacienda Beach“ в Лозенец, който стана най-актуалното морско заведение през лятото. Именно там през месец август се състоя и невероятния концерт на Лили Иванова със сцена в морето. На сцената на Hacienda пък се изявяваха  едни от най-популярните родни музиканти, сред които Васил Найденов, Диана Експрес, Орлин Павлов, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Любо Киров, Миленита, млади творци и интструменталисти. 

За да поднесете най-подходящия подарък за Деня на влюбените на своя скъп партньор, ценителите на високото изкуство и вълнуващите преживявания могат вече да закупят билети за събитието на 13 февруари. Пропуските вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Бъдете част от едно изключително музикално събитие в навечерието на Св. Валентин.