8 здравословни подаръка за Коледа

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

На Коледа си пожелаваме здраве, а какъв по-хубав начин да илюстрирате пожеланията си от здравословен подарък за празника. Ето нашите предложения…

Почивка за двама
Пътуването и смяната на обстановката доказано подобряват значително здравословното състояние. Ето защо си подарете една екскурзия за двама на любимо място. А още по-здравословен подарък би била почивката в санаториум.

Подарък – СПА процедура
Напоследък СПА е модерен начин за отмора и подобряване на здравето. Всевъзможните масажи действат разтоварващо и тонизиращо, така че със сигурност това е един страхотен подарък за Коледа.

Цъфтящ чай 
Цъфтящият чай е една китайска тайна за здраве. А ефектният му вид в комбинация с красив чайник го превръщат в страхотна идея за здравословен коледен подарък. А може пък просто да заложите на комплект от ароматни чайове за една по-вкусна и топла зима.

Кошница с медени изкушения
Подаръчните кошници са класика покрай Коледа, но вместо да ги пълните с месни изделия, козметика и какво ли още не, тази година подарете изцяло тематична медена кошница. Медените изделия са не само вкусен, но и безкрайно здравословен подарък. А за по-ефектна визия и като здравословна подправка може да добавите и ядки в кошницата.

Топли плетива
Бабините шушони, плетени ръкавички, шапки и пуловер са безценен подарък. Не само защото са ръчно изплетени, подарени с любов, но и защото ще ви предпазват от простудни заболявания. А и няма нищо по-хубаво да се сгушите в меки и топли плетива през зимата.

Здравословен кухненски уред
Сокоизтисквачка, уред за готвене с минимално количество мазнина и редица други кухненски съоръжения могат успешно да се впишат в представата за здравословен Коледен подарък.

Ваучер за БИО магазин
Ваучерите станаха популярен подарък, когато не сте сигурни какво точно да купите. Но да дадете пари някак не върви и не е празнично, а пък и не е ясно дали човекът ще ги похарчи наистина за подарък. Ето защо ваучерите за конкретен магазин са идеален подарък за Коледа. А за да бъде подаръкът ви и здравословен, тази година може да изберете ваучер за БИО магазин.

Здравословна ли е био манията? >>>С етикет „Био“ >>>Вярно-невярно за био продуктите >>>

Откажете цигарите
Ще направите подарък не само на себе си, но това навярно ще и най-хубавият и здравословен подарък за близките ви непушачи.

Електронна цигара – безвредна за здравето >>> 

16.12.2013/Ели Йорданова