Нискобюджетни идеи за декорация

5
Добави коментар
norata3
norata3

01 Юли, 2009 г. – 16:38, Коментари – 0

По време на криза трябва да се действа съобразно ситуацията. За това ще Ви предложим няколко бързи идеи за декорация, които не изискват почти никаква инвестиция. Единственото, което трябва да направите е да минете през най-близкия магазин от типа “За един лев” и да си купите на безценица десет или повече рамки за снимки, може да са в различна големина или цветове – това решете Вие. Декорирането на цяла стена с множество рамкирани снимки, картини или изрезки от списания в последно време е много популярно и със сигурност – икономично.

 

Вариант 1:

Използвайте разноцветни ширити, с които да обиколите рамките и после да ги завържете на красива панделка. Така получените рамки закачете на стената като махнете дъното и стъклото, за да изпъкне фона на тапетите.

 

Вариант 2:

Ако не Ви харесва идеята да закачите Ваши снимки, можете да изберете интересни мотиви – парчета от стари рула тапети, цветни композиции или черно-бели илюстрации.

 

Вариант 3:

Използвайте старите винилови музикални плочи за декорация. Имате няколко възможности: – ако големината на рамките позволява

– можете да ги рамкирате;

– или просто да закачите плочите на стената, придавайки й ретро звучене;

Вариант 4:

Рамкирайте канаваца, смачкано алуминиево фолио, амбалажна хартия и всичко друго, което ви изглежда артистично и необичайно.

 

Вариант 5: Принтирайте си сентенции, любими фрази, филмови реплики или откъси от книги и ги рамкирайте.

 

Вариант 6: Купете си флакон автомобилна метализирана боя в какъвто желаете цвят и напръскайте рамките и след това ги закачете.

 

/Автор: Клементина Манчева/