Робин Тик с най-дълъг престой на №1 през 2013 г.

14
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

‘Blurred Lines’ на Робин Тик с участието на T.I. и Фарел Уилямс е песента задържала се най-дълго на върха през годината, показва справката на Billboard. След като дебютира през март, парчето успява да се задържи като №1 цели 12 седмици в класацията.

Харесай страницата ни във Facebook

До момента има над 234 млн. гледания в YouTube, а освен това получи номинация и ще се бори за Грами в категорията “запис на годината“.

С осем първи места през 2013 г. в Hot 100 на Billboard е новозеландската изпълнителка Лорд с “Royals“. Парчето получи номинация за Грами в категорията “най-добра песен“. След нея с шест седмици на върха е „Locked Out Of Heaven“ на Бруно Марс.

Освен това изпълнителят е обявен от списанието и за “артист на годината“, през която е успял да участва в първата десетка на класацията с три сингъла и още една седмица като №1 с „When I Was Your Man“.

Макълмор и Райън Луис са били победители в чарта цели 11 седмици, от които шест с „Thrift Shop“ и пет с „Can’t Hold Us“ . Дуета вече успя да грабна две статуетки на Американските музикални награди – за “най-добър рок или хип-хоп албум“ и за “най-добър рап или хип-хоп изпълнител“, а са номинирани и в седем категории за Грами, включително и за “албум на годината“.

Дрейк е изпълнителят с най-голям брой сингли в Hot 100 – цели двадесет.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It