Идеи за нестандартни коледни подаръци

1
Добави коментар

Ако любимият ви човек живее в постоянен стрес,  напрегнат е и не се чувства добре в кожата си, защо не му подарите релаксиращ масаж или друга козметична процедура, която да го накара да се чувства прероден.Абонаментът за любимото списание е един специален персонален подарък, който ще бъде оценяван дълго време. Това е идея, която би зарадвала всеки, който има определен интерес или хоби – кино, музика, фитнес,  риболов, градинарство, готвене и т.н.Прекрасна алтернатива на „коледната звезда“, която да краси дома ви, е „коледният кактус“. Това е подарък само за добри градинари!sex shop

Със сигурност вашата половинка или най – добрият ви приятел има тайна мечта, да попадне на концерт на любимия си изпълнител или група. Той би се зарадвал и на едно голямо коледно или новогодишно музикално събитие. Защо веднага не проверите програмата за декември и януари ?Ако вашият любим въздиша по „Автомобила на годината“, подарете му поне един тест драйв!Съберете в албум любими снимки, които разказват историята на вашата връзка – първата Коледа заедно, първата ваканция, онзи незабравим излет през пролетта.Запретнете ръкави. Направете коледни сладки или курабийки, лично за вашия любим. Във всяка от тях ще оставите и частица от вашите чувства. Подредете лакомствата в кутия и я опаковайте красиво.Подарете на вас и вашия любим едно малко приключение – вечер на зимната пързалка.

Дегустацията на селективни вина в известен винарски район, ще бъде и за двама ви специално празнично преживяване.Хубавата музика винаги разпалва въображението, а и чувствата. Подарете диск с любими на двама ви песни или просто музика от любими филми.

Ето още някои други идеи за нестандартни и секси подаръци,просто кликнете вурху снимката: