Какво всъщност искат мъжете от жените?

41
Добави коментар
news359
news359

Автор: Симона Стоилова

Обратният въпрос „Какво искат жените от мъжете?” е по по-популярен и все така без отговор, но пък колко често сте се замисляли „какво искате мъжете от нас, жените?

Като изключим първичните физически неща , които забелязват в нас, мъжете май вече не търсят слабохарактерни кукли и искат нещо по-надеждно и по-сигурно в днешно време. Предлагам да се почудим над едни от основните неща , които търсят мъжете.

Чувство за отговорност- Да! Не само ние изискване от тях а го имат. В днешно време мъжете искат да го притежаваме , особено ако става въпрос за сериозна връзка. Искането на това чувство за отговорност може би ги отвежда в милите спомени за майка му, която е била до него през цялото му детство и в крайна сметка върху нейните плещи е падала задачата да го обгрижва и да бъде винаги до него.
Споделени интереси – Старата приказка за това как противоположностите се привличат , предполагам е мит. Никой не иска до себе си човек, който във вижданията и интересите си да е на другия полюс в сравнение с него. Дайте пример за мъж , който си е домошар , а жената луда купонджийка и тази връзка да е наистина здрава, стабилна и продължителна? Не можете, нали?
Спонтанност – и едно плюсче за креативност. Всички мъже искат емоциите в тяхната връзка да с спонтанни, а не нагласени , за да им носят повече радост. Обичат изненадите и мразят рутината. Но .. това май не е нещо ново.
Увереност- Да не се бърка с Надменност.Има жени, които в стремежа си да бъдат уверени пред партньора и в обществото стават надменни и високомерни.Не, че по принцип са лоши хора, но тук става въпрос за връзка.Мъжете искат жена със самочувствие,която да знае, какво иска и да не хленчи от най-малкото за всичко и всички.
Чувство за хумор- Не се изисква да сте с такова по природа, но ако сте от по-трудно приемащите хумор жени поне се опитайте да се държите непринудено и весело в компания(както неговата, така и обща)
Надеждност- май трябваше да я сложим на първо място, защото тя е от най-важните.Мъжът иска да може да вярва на жената до себе си. Най-малкото , което е всеки търси партньор на когото може да има доверие и да знае, че не би го предал(както него, така и най-съкровените му тайни)./news359

София/България