Мистър България Мирослав Йончев се завръща на модната сцена | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

 Мирослав Йончев отново заминава за Италия. Там той ще поднови договора си със световната модна агенция „Урбан”, който го нареждаше в списъка на 10-те най-скъпо платени модели в Европа. Модната кариера на Миро бе прекъсната поради политическия скандал с бившия министър Цветан Цветанов.

Дни преди да замине за Милано Йончев получи поредното модно признание.

 На 15-то юбилейно издание „Менхънт България”, организирано от Интерсаунд, на което присъстваха известни топ модели от конкурса като Мариан Кюрпанов, Али Алиев, Сава Цеков и др, на Миро бе присъден Приза за цялостна заслуга и популяризиране на българската мода по света.

Световният конкурс „Менхънт Интернешънъл” е най-големият мъжки моден конкурс, аналог на Мис Свят. Преди 6 години на конкурса, провеждащ се в Корея, Мирослав Йончев печели титлата Mодел с най-красива физика в света. Това е единствената модна титла на България от най-високо ниво в мъжката мода до сега.

Преди 4 години, той бе награден и от Българската асоциация на модните агенции за Модел представил най-добре България на световния подиум. Затова той бе поканен да дари световните си отличия на Националния исторически музей, с което стана първият човек от шоу-бизнеса и четвъртият спортист, представен в музея.

Мирослав Йончев бе лице на международната кампания на ООН за борба с лимфома, лице на Кампанията „Няма различие” на Движението на Хората с увреждания в България”, посланик на добра воля на „Зелена община” и др. кампании в национален и международен план. Кариерата му на световната сцена продължава вече над 16 години.
Публикува : Виктория Милчева
Съобщи : Здравко Буйнов