Nina Ricci Premier Jour EDT за жени 100ml

1
Добави коментар
krparvan
krparvan

Nina Ricci Premier Jour EDT – описание:

Premier Jour от Нина Ричи е изключително стилният и завладяващ парфюм който бе показан от модната къща на Nina Ricci, още през далечната 2001-ва година. Ароматът му с две думи е „просто впечатляващ“ успял да съчетае в състава си уникалните и класически цветни нотки на гардения. 

Дизайнът е минимиалистичен и отличителен, не бихте го сбъркали с флакона на друг парфюм. Nina Ricci Premier Jour е създаден от парфюмерите Карлос Бенайм и Софи Лаби и неговият оптимистичен аромат пристига във флакон от 100ml с концентрация от Eau de Toilette. Парфюмът има класически завършек, който се дължи на нотките на гардения и орхидея, които са с малко по-осезаема текстура.

Нотки на Nina Ricci Premier Jour

Връхни нотки:
цветове от сладък боб и мандаринов портокал;

Сърдечни нотки:
стилната гардения и орхидея;

Базови нотки:
ванилия, мускус, сандалово дърво и светли дървесни нотки;

Рекламата на Nina Ricci Premier Jour

Рекламно лице на Premier Jour което се среща доста често по кориците на списанията облечена в различни линии на Нина Ричи или пък показваща последните модни аксесоари е моделът Фрида Густавсон. В самото начало, марката поне според мен не бе отделила достатъчно средства за рекламата и популяризирането на един от най-добрите си и успешни парфюми, но през последните години се забеляза осезаема промяна в настроенията, но това беше предсказуемо особено след като този парфюм се продава вече повече от десетилетие!

Свързано с Nina Ricci Premier Jour EDT www.bg-parfum.info ви препоръчва да закупите Nina Ricci Premier Jour EDT уханието за жени ! Изключително преди идването предстоящят празник Nina Ricci Premier Jour EDT за жени на невиждана цена от bg-parfium.info. Оферираме ви да получите наведнъж с Nina Ricci Premier Jour EDT промо транспортна услуга или промоционални парфюми.