Грозните жени на красивите и богати мъже

1
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Любовта е сляпа: само това е обяснението на въпроса защо красавци избират грозници.

За кого се женят най-желаните мъже-звезди от екрана и защо най-красивите диви на киното избират за съпрузи не най-привлекателните представители на силния пол.

На Сара Джесика Паркър, по-точно – на нейната героиня Кари Брадшоу, дълго време не се удаваше да заведе пред олтара Тузаря от „Секса и града“ в изпълнение на Нот. В реалния живот и на приятелката му, Тара Уилсон, й трябваха 10 години чакане до заветния миг. /Нищо, че общото им дете се появи преди 4 години/.

Сватбата се състоя на 6 април 2012 г., и беше тиха и невероятно романтична. Церемонията по бракосъчетанието бе на остров Мауи,Хавай, а гости бяха само 10 човека – най-близки приятели на двойката. Четиригодишният наследник на Крис Нот и Тара – Орион Кристофър изпълняваше важна роля – той беше пазител на сватбените халки.

Крис се запознал с Тара в своя собствен бар в Ню Йорк, където тя кандидатствала за работа като сервитьорка. Днес влюбените си спомнят за запознанството си с усмивка – сега са пълноправни бизнес партньори не само в бара, но и в чайната Once Upon A Tea Cup.

Актьорът Хю Джакман – женен за актрисата Дебора-Ли Фернес

До ден днешен няма да видите по-неравностойна двойка на червения килим: стройният и мъжествен Хю Джакман, съпровождан от… сива мишка. „Най-секси мъжът на планетата“ може да има всяка хубавица, но вече 15! години сърцето му принадлежи на съпругата му Дебора-Ли Фернес, която на всичкото отгоре е по-възрастна от него с цели 13 години…

Двойката се запознала през 1991 г., когато Дебора вече била актриса с име, а Хю – никому неизвестен. Много скоро тя усетила потенциала му и решила, че това е мъжът на мечтите й за цял живот. Няма справедливост в този свят, нали…

Превод от руски: Соня Георгиева