Миранда Кер показва зърната си пред най-скандалния фотограф (18+)

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Тери Ричардсън е признат от мнозина за най-скандалния фотограф на известните. Пред обектива му са заставали някои от най-прочутите и съблазнителни жени на света, показвали са това-онова в непринудената обстановка на неговото студио.

Говори се, че моделите на Тери често го ощастливяват и зад обектива. Особено напористи са тези слухове по отношение на ангелите на Victoria’s Secret, които често се снимат при него.

Не знаем какъв точно е случаят с Миранда Кер, бившата половинка на Орландо Блум, но в едно сме сигурни – преди повече от година провокаторът Ричардсън качи в известния си онлайн дневник палава фотосесия с участието на Миранда.

Тогава дори не знаехме колко палава е била въпросната сесия. На кадрите, споделени от Тери, бюстът ѝ бе що-годе прикрит от карирана риза. Вчера обаче фотографът показа в дневника си още снимки от въпросния ден, които не бяхме виждали досега. На някои от тях върху гърдите на Миранда няма нищо друго, освен абсолютно прозрачен дантелен сутиен. Зърната на модела се виждат съвсем ясно. 

Terry Richardson’s Diary Защо ли Ричардсън показва тези „шедьоври“ чак сега? Каквато и да е причината, стотици мъже по света много ще им се зарадват. Още снимки ще видите в нашата галерия.

Ако искате да продължаваме да ви разказваме всичко за откачения свят на звездите, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!