Шамара: Бойко Борисов е тъпанар

14
Добави коментар
mignews
mignews

Медиите продължавате да изкривявате нещата и да твърдите, че протестиращите са млади, умни, демократични. Народът се произнесе и категорично заяви, че не иска ГЕРБ да управляват.

Бойко Борисов инвестира адски много средства, за да се върне на власт. Това каза пред БТВ Мишо Шамара. Той коментира вчерашните протести срещу правителството. Народът е решил, че БСП, ДПС и „Атака“ ще управляват. Не може някакви хора от чужбина да обясняват кое ще е добре за България. Аз не обвинявам хората от чужбина, но този протест не е сериозен. Вчера нямаше повече от 2000 души, а февруари във Варна се събирахме по 70 000 души. Тези протести защитават олигархията. И на малките деца е ясно, че ако Пламен Орешарски падне, на власт ще се върне тъпанара Борисов. Протестиращите говорят празни приказки и завършени глупости. Те не дават алтернатива, категоричен беше Шамара.

На различно мнение беше Йордан Агов, който е българин живеещ в чужбина и участник в протестите. Ние сме недоволни и искаме промени. Няма как да давам предложение за следващите управляващи. В момента няма път напред. Това е недопустимо. За мен политиката е мръсна работа. Ние се върнахме от чужбина и протестираме. Вчера се събрахме и създадохме единен щаб на протеста и ще продължим напред, завърши Агов.