Опознай България с дъвка Идеал и спечели велосипед, ски, скейтборд, палатка или раница

1
Добави коментар
pgp

Бонбонена фабрика „Алпи” – Асеновград, със собственик инж. Венцислав Пейчев, съвместно с Българския туристически съюз представят възродената дъвка „Идеал” и играта „Събери и спечели”.

Всяка една дъвка „Идеал” крие в себе си картинка с изображение на един от 100-те национални туристически обекта. Може да опознаете България и да попълните колекцията си с родни забележителности като събирате и залепяте картинките в два специални албума, които може да получите безплатно в търговската мрежа. Първият албум вече е в наличност по магазините, а вторият албум ще се разпространи след Нова година.

Всеки, събрал и залепил 50 картинки в поне един от албумите, може да се регистрира и да спечели някоя от следните награди: 10 велосипеда „Спринт” 5 чифта ски с автомати Atomic 5 чифта ски с автомати Salomon 10 дъски за скейтборд 10 палатки 10 каски за велосипед 50 раници с лого на „Алпи”

Регистрацията се извършва на фейсбук страницата на дъвка „Идеал”. На нея е нужно да поместите снимка на двете предпоследни страници на вече попълнения албум.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на Деня на детето – 1 юни 2014 година, в централата на Българския туристически съюз, в присъствието на нотариус.

Бонбонена фабрика „Алпи” честити на своите клиенти, партньори и приятели Коледните и новогодишни празници, с пожелание за здраве, успехи и много усмихнати дни.

Краен срок за участие: 01 Юни 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.