Андрей Слабаков: Искам доброволно да вляза в затвора!

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Напоследък името на режисьора Андрей Слабаков беше замесено в интересен скандал. Виж какво каза по този повод той пред bliasak.bg

Андрей, първо да те попитам къде си?

Андрей: (смее се) Добре съм си! И не съм в затвора, ако това намекваш! Ернестина в момента е на козметичка, а аз вися и я чакам! Много е приятно да си сред близките си, защото имам много работа за вършене и не ги виждам много често!

Как се стигна до това със затвора?

Андрей: Имаше някакво дело в съда за дискриминация, какво съм бил казал за гейовете. Съдът ме оправда и след това тези жалбоподатели да ги наречем, се жалват в административния съд по решението за дискриминация. И върховният съд го връща за преразглеждане. Нищо кой знае какво. Могат да ми наложат глоба, това е максимумът, но аз ще пусна жалба, че искам да си излежа ефективно присъдата. Искам доброволно да вляза в затвора. Винаги съм говорил това, което мисля. Това, че някои хора вместо чувство за хумор имат комплекси е техен проблем.

Как изкарахте Коледните празници?

Андрей: Вкъщи си бяхме по Коледа. За Нова година мислим да пътуваме. Може би ще прескочим до Велико Търново и околностите, но няма да спираме в Троянския манастир по разбираеми причини!!! (смее се) Но все пак, ако спрем, ще пусна само детето и Ернестина да влезнат, аз ще се пазя!

Върху какво работиш сега?

Андрей: Пиша проекти, които една част отхвърлят. (смее се) С това се занимавам както обикновено. При нас е така пишеш, отхвърлят, някой минават… Филма „Калоян”, който съм замислил е много скъп и е тежко събирането на пари за него.

Такъв заклет пушач, като теб, мина на електронна цигара! Защо?

Андрей: Защото е много приятно да се пуши в кино, театър, изложбена зала. Не съм спрял цигарите, просто си попълвам времето с електронните цигари. Не подозирах, че човек може да си пуши абсолютно навсякъде. Винаги съм се съобразявал с това нещо. Сега чакам на някой да му се роди дете, за да отида с електронна цигара в родилното. 

Ернестина как ти разреши да пушиш такъв тип цигари? Нали тя е човека, който казва, какво да се яде, пие и пуши?

Андрей: Естествено, че тя казва. Ернестина е човекът, който чете всички видове листовки, с показания и противопоказания на продуктите и какво съдържат. Тя е царица на тия работи и от хилядите видове електронни цигари ми разреши само E-Lites. Тя по принцип нищо не ми забранява, защото съм много изпълнителен и сам се командвам, като ми каже. Тя ми казва това не бива да го ям, отговарям й с добре и после правя каквото си искам.

На какво не би станал рекламно лице?

Андрей: Вероятно някакви много полезни храни! Винаги се отнасям с подозрение, когато чуя, че нещо е много полезно. Защото всичките неща, с които се тъпчем, главно те убиват, те полезни не могат да бъдат. Целия ти организъм се пълни с токсини, каквото да ядеш в крайна сметка. Нищо не може да се направи по този въпрос. Трябва да се внимава от време на време и да не се прекалява безогледно.