Всичките прасета на мезета…

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Със солидна софра и прасенца на мезенца отбелязват всяка победа в мъжкия отбор на “Ботев” (Луковит). Досега тимът, който се подвизава в първата група на България – Суперлигата, има три победи в шампионата, като и трите успеха бяха отпразнувани подобаващо с голяма трапеза, пише bgvolleyball.com.

Идеята тръгнала от бас на президентът на клуба Валери Марков, който обещал, че ще има печено прасе, ако “Ботев” победи Арда. Това се случи, а като съвестен бос валери Марков не пропуснал да изпълни облога. Шефът на луковитци по професия е ветеринарен доктор, така че издаде, че за следващите победи ще разширява кръга на използвания асортимент за трапезите.

“За следващата победа освен прасенце ще има и по един заек за всеки играч. Да не забравяме и традиционните кокошки и пуйки, които могат да бъдат прибавени към трапезата. А по-нататък и телешко можем да включим”, заяви закачливо за bgvolleyball.com Валери Марков. Тимът на “Ботев” пък се включва след празниците в международен приятелски турнир в Пловдив, в който ще участват още Локомотив 1926, Виктория Волей и канадският отбор Куийн’с Юнивърсити Гейлс (Кингстън).