СОФИЯ: Дълготраен маникюр с гел лак плюс лек арома масаж на ръцете на топ цена от Beauty Salon Sien Anitas!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Какво представляват сайтовете за колективно пазаруване?

Идеята за сайтовете за групово пазаруване и офертите с големи намаления се заражда и реализира за първи път преди няколко години в САЩ. В основата на този тип търговия е идеята, да се сведе печалбата от единична продажба до минимум, но да се увеличат значително продадените оферти, т.е. да се търси печалба чрез оборот, а не чрез висока цена.

Предимствата на сайтовете за групово пазаруване?

Сайтовете за групово пазаруване са така организирани, че да могат да предложат възможно най-атрактивните оферти за посетителите си. Ние от kolektivni.bg винаги ще ви предлагаме най-актуалните оферти съобразени със сезона, предстоящите празници и събития.

Какви оферти се предлагат в kolektivni.bg?

Нашият сайт Ви предлага само проверени и с гарантирано качество оферти. За всеки сезон предлагаме атрактивни оферти за евтини почивки на море или планина. Екзотични и класически екскурзии в чужбина, романтични и приятелски вечери в ресторанти и т.н.

Какви оферти не се предлагат в kolektivni.bg?

Ние не предлагаме неща и услуги забранени от законите на Р. България или застрашаващи здравето и живота Ви.

Какво е предимството на този тип оферти?

Този тип оферти са значително по-евтини, с отстъпки достигащи понякога до 90%, което ги прави и естествено по атрактивни. Наложи се традицията, търговците, предлагащи съответната оферта, да се стараят да я изпълнят с максимално качество, като по този начин си гарантират невероятна реклама от доволните клиенти. Предимство е и гаранцията, която получавате от сайта-посредник.

Защо да изберете нашите оферти?

Нашите оферти са специално подбрани, с уникално ниски цени, специално договорени за Вас.

© Kolektivni.bg е услуга на „Европа1997“ ЕООД. Произведено във Варна. Всички права запазени. 2012-2015.