Откриха школа за проститутки

1
Добави коментар
dobrich24
dobrich24

Повече от 300 жрици на най-древната професия в света се записаха в първото безплатно училище за проститутки. Школата се намира в бразилския град Белу Оризонте и осигурява обучение и за травестити. Магистралките са решили да се образоват в чест на световното по футбол, което ще се проведе през лятото.

Възпитаничките вече са в състояние да завръзват разговори на английски. Предполага се, че до края на януари за учебната програма и часовете ще се запишат поне още 200 доброволки. Желаещите да учат английски са предимно от градовете, през които ще премине световното. Причината е, че оттам ще минат хиляди англо-говорящи туристи и жриците искат да обслужват качествено клиентите си без да се получават недоразумения.

Освен английски проститутките учат прилежно и испански, и немски. Наблягат предимно на терминологията, която употребяват за бизнеса си. Предполага се, че по време на световното в Бразилия ще се трудят упорито най-малко 15 000 местни проститутки. Властите смятат, че и от чужбина ще има жрици, пристигнали да припечелят. Скоро мерките за контрол ще започнат да се затягат, уверяват от бразилските органи на реда.

Снимка: www.uproxx.com