Как да разбереш, че той е гей

1
Добави коментар
julietaa
julietaa

Розовите ризи и любовта към мюзикъли вече не са определящи за нечия хомосексуалност. Има някои по-скрити навици, които биха ви изболи очите, както се казва, ако бяхте обърнали внимание на следното…

Извиненията

Ако искате да разберете дали той е гей, знаците ще бъдат пред очите ви през цялото време. Като например думите: „Наистина те харесвам, просто те уважавам твърде много, за да те докосвам“. Очевидно ви харесва като приятел, но не това е причината да не ви докосва.

Хомофобските прояви

Дори и да е много либерален по някаква причина, той не иска да общува с хомосексуалисти. Е, това не е безпричинно. Отказът му да посещава гей барове с вас не е, защото там няма нищо за него, а напротив.

Прекаленият цинизъм

Нормално е мъжете да говорят вулгарно за сексуалните си желания, но само когато са заобиколени от себеподобни. Ако мъжът прави своеобразни цинични подмятания за женското тяло извън темата на разговор, там се крие нещо по-дълбоко от обикновена липса на възпитание.

Скритото

Ако откриете секси полуголи снимки на мъже в лаптопа му, това едва ли се дължи на амбицията му за по-здрави мускули. Независимо колко хетеросексуален изглежда притежанието на подобни файлове и списания, особено ако са скрити, може да означава само едно… Той си пада по мъже.

Дивите

Не казваме, че всеки мъж, който харесва Бийонсе и Мадона е гей, но ако той знае всяка дума от текстовете на песните им… вече знаете.

Показността

Как може да е гей?! Той си има приятелка. Да, ама не. Съществуват хомосексуалисти, които дори се женят и имат деца, но в крайна сметка се оказва, че не си падат по гърдите на съпругата си, а по мускулите на съседа. Колкото повече натрапва съществуването на жена в живота му, толкова повече личат предпочитанията му.

Обкръжението

Има нещо нередно в постоянното присъствие на мъж в изцяло женска компания. Ако искате да разкриете момчето, за чиято сексуалност се съмнявате, обърнете внимание на броя приятели от мъжки пол, които го заобикалят.

И все пак, всяко правило има изключения, затова не бързайте да се усъмнявате в сексуалността на най-добрия си приятел.