Голямото завръщане на Джулия Робъртс

12
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Напоследък Джулия Робъртс сякаш бе изчезнала от светлината на прожекторите, отстъпвайки мястото си в светските хроники на други свои колежки. Това обаче се оказа само временно състояние за жената с най-запомняща се усмивка в Холивуд, която направи своето голямо завръщане в света на киното с лентата August: Osage Country.

Във филма Джулия си партнира не с кого да е, а с великата Мерил Стрийп. Именно на двете актриси са поверени ключовите роли в лентата, която разказва за сложните отношения между наркозависима майка с тежки душевни терзания (Стрийп) и отчаяната ѝ дъщеря (Робъртс).

В свое интервю пред Daily Mail Джулия Робъртс споделя, че най-трудни за нея по време на заснемането на лентата са били моментите, в които двете с Мерил Стрийп е трябвало да влизат във физически разпри:

„Чувствах се ужасно всеки път, много се страхувах да не я нараня. И двете бяхме покрити със синини, но тя нито веднъж не се оплака. Много по-издръжлива и силна е от мен.”

Кадър от филма August: Osage Country 46-годишната актриса допълва, че причината да приеме ролята е била именно възможността да си партнира с Мерил Стрийп. А временния си отпуск от снимачната площадка обяснява с факта, че предпочита да прекарва времето си вкъщи, заедно със семейството си и до голяма степен е станала мързелива.

Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модър имат 9-годишни близнаци, Хейзъл и Финеус, както и по-малък син, 6-годишния Хенри. Актрисата споделя пред Daily Mail, че отделя цялото си свободно време на възпитанието на тримата, с идеята те да се превърнат в отворени към света млади хора.

Колкото до актьорската си кариера, Джулия Робъртс разкрива, че вече много внимателно обмисля всяка предложена ѝ роля, поради факта, че годините си казват думата и не би било разумно да участва например в екшън или в лента, която изисква повече физическо напрежение.

Mario Sorrenti Онлайн изданието припомня, че Джулия Робъртс е родена в Смирна, Джорджия, където е израснала с брат и сестра. Родителите ѝ имат школа за актьорско майсторство и предават любовта към това изкуство и на трите си деца. „Нямах особено богато въображение. Просто исках да бъда като всички останали,” споделя Хубавата жена за избора си на професия.

Въпреки че определено може да бъде наречена едно от най-запомнящите се лица на Холивуд, Джулия не страда от излишна звездомания и се определя като напълно нормално човешко същество, което никога не смесва професионалния с личния живот. В добавка актрисата си има правило – никога да не използва социални мрежи.

Сред най-добрите приятели на Робъртс е вечният ерген на Холивуд, Джордж Клуни. „Той е абсолютно съкровище,” споделя актрисата и допълва: „Когато снимахме втората част на „Бандата на Оушън”, бях бременна и той се грижеше за мен, все едно бях направена от порцелан. Беше много сладко. Сигурна съм, че би бил невероятен баща.”

Guliver/Getty Images Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!