Лора Караджова лекува депресия

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

В депресия и самосъжаление потъна Лора Караджова след Нова година.

Младата певица се скри от всички, за да лекува разклатените си нерви. Тя не ходи по участия, отказва да се появява в публичното пространство, не иска да вижда почти никого, твърдейки, че уж била изморена.

Драмата на Лора Караджова започнала, още когато младата певица отпадна първа от шоуто „Музикална академия“ по ТВ7. Това бил сериозен удар по самочувствието й, още повече че в същото риалити напред се изстреляха напълно неизвестни до онзи момент хора като младите Георги, Прея и Мария Драгнева, пише “Всеки ден“.

Лора влязла със самочувствие на победител, а претърпя пълен провал. Допълнително масло в огъня доляло участието там на изоставения от нея Део, което я накарало да се чувства като единствената отхвърлена от академията.

Най-дълбоката причина за душевния проблем на Лора обаче е, че все не й върви с мъжете. Докато гледа как Део цъфти с новата си любима – мулатката Мариана, тя все не може да си намери гадже. Наскоро се похвали, че уж имала нов мъж и никога не била оставала без силно присъствие до себе си. Това обаче са еднодневки, с които запълва липсата на истинска връзка. Не стига другото, ами и вече няма особен интерес към нейната персона. Все по-рядко получавала оферти за участия срещу заплащане, нямала и кой знае какви покани за интервюта, докато само до преди няколко месеца те буквално валяли.

За да вдигне самочувствието си, Лора дълго разчитала на алкохола и наркотиците, но накрая и те се оказали безсилни. В крайна сметка се затворила, отказала да се среща с хора и да работи. Говори се, че искала само тишина и спокойствие и не понасяла чуждо присъствие около себе си. Наскоро пусна ново парче с рапъра Кристо, което обаче е записано преди месеци. В момента певицата не иска да се занимава с каквото и да е, очевидно изпаднала в сериозна душевна дупка.