„Game of thrones“ с официална дата за 4 сезон | Teenproblem.net

12
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

„Game of thrones“ е един от онези сериали, за които е нужно да гледаш само 2 епизода, за да бъдеш буквално пристрастен. Първият епизод е доста странен и отчасти отблъскващ, но след втория се потапяш напълно в този невероятен свят, изпълнен с множество заговори, схеми, приключения и фантастични образи. Всичко това е толкова умело съчетано, че няма как да не плени всеки зрител. Доказателство за този факт са и многобройните зрители, тръпнещи в очакване на всеки нов епизод от невероятната сага.

 

 

Няма как да премълчим, че успеха на сериала, всъщност се дължи на невероятните книги на Джордж Р. Р. Мартин, който успява да сътвори целият този изключително интересен свят, както и множеството оплетени връзки между героите. Без никакво съмнение можем да заявим, че Мартин безпроблемно се нарежда до имената на Толкин и Роулиг, тъй като талантът му е не по-малък от на тези величия.

 

Предвид всичко това, за никого не е изненада, че и книгите и сериалът предизвикаха световна истерия и всеки тръпне в очакване на нещо ново. Ето, че HBO са приготвили позакъснял коледен подарък за своите фенове. Той се изразява в дългоочаквания анонс на новия, четвърти сезон на сериала.

 

Заветната дата ще бъде 6 април 2014 година, а от телевизията обещават трейлър на новия сезон само след няколко дни. Надяваме се да няма много спойлери, за да можем да се насладим максимално на историята.

 

Новият сезон ще обхване събитията от втората половина на 3-та книга от поредицата „Песен за огън и лед“, носеща името „Вихър от мечове“. Сред новите попълнения в актьорския състав са Марк Гатис, Индира Варма, Мишел Хюсман и Педро Паскал.