НОВО ОТ KWIAT – ОЧИЛА ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ

1
Добави коментар
lilito0612
lilito0612

НОВО ОТ KWIAT – ОЧИЛА ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ

Силвия Тодорова

Какво ще кажете за очила, които можете да носите при всички поводи? Такив именно универсален моден аксесоар предлага иновативната линия KWIAT Comfort на българската марка очила. Те са подходящи за всеки ден и са предназначени за хората, които обичат често да разнообразяват и да променят визията си.      

Основната причина за мултифункционалността на новите очила е, че те са създадени с дръжки, които се сменят без усилие – само с едно докосване. По този начин притежателите им могат да променят визията на любимия си чифт очила по няколко пъти на ден в зависимост от това къде отиват и какво ще правят. Изцяло в черно през работния ден, черно и бяло или черно и розово за вечерта, посветена на среща с приятели – възможноститие са различни. Експертите на KWIAT дори препоръчват: „Ако искате да направите впечатление – комбинирайте две различни дръжки на очилата.”

Освен със сменяемите си дръжки, моделите от линията KWIAT Comfort се отличават и със своята лекота, здравина, ергономичност и антиалергичност. Според индивидуалните потребности на човека, очилата могат да се носят с диопър или без – само като атрактивен моден аксесоар.

Снимки:

– 4. Модели очила с цветни сменяеми дръжки от иновативната линия KWIAT Comfort

Фото: © KWIAT

Прочетено: 1094 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 68, Септември 2013
 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:    БРОЙ 67: МАЛКАТА ЙОАНА ПОЗИРА КАТО МАМА ВЪВ ФОТОСЕСИЯ С KWIAT    БРОЙ 67: ТОП ТЕНДЕНЦИИ ПРИ СВЕТОВНИТЕ МАРКИ ОЧИЛА ЗА 2013 Г.    БРОЙ 67: ПОЛЕЗНИТЕ АКСЕСОАРИ ПО ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ    БРОЙ 66: НАЙ-ДОБРОТО ОТ СВЕТОВНИТЕ МАРКИ ОЧИЛА    БРОЙ 66: ОЧИЛАТА ЗА ДЕЦА: МОДЕРНО, ВАЖНО И ПОЛЕЗНО

loading…