Новините днес!: Стоичков изригна: „Златната топка“ е манипулирана

2
Добави коментар

Голямата уста на българския и световния футбол Христо Стоичков пак превзе заглавията. Камата е категоричен, че класацията за „Златната топка“ е манипулирана и определянето на носителя изобщо не трябва да става по този начин. Вчера Кристиано Роналдо грабна трофея в конкуренцията на Лео Меси и Франк Рибери.

„Златната топка“ е манипулирана. Качествата на Кристиано, Меси и Рибери, показани тази година, никой не оспорва. Те са най-добрите на планетата. Това, което ме кара да се замисля, е кой гласува и по какъв начин. Рибери, с всичко спечелено тази година, как ще се прибере утре (б.р. днес) в Мюнхен и отново ще тренира“, риторично попита Стоичков, който е коментатор на мексиканския телевизионен канал „Univision“.

„Нещата се смесват и трябва да се види кои марки плащат и определят нещата. Има много такива неща. През 1992 година и аз загубих. Боли ме от душа, че един от най-добрите италиански защитници в историята, в света, Паоло Малдини не спечели през 1996 година. Последно аз спечелих през 1994 година. След това дойде Блатер и вмъкна в играта футболисти от целия свят“, продължи да негодува Ицата.

източник:vsekiden.com