12 тренировки по Карате от Карате клуб Ронин 11!

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

Преобразете себи си с Карате в новооткритата зала Широ дожо на Карате клуб Ронин 11!

Карате е Японско бойно изкуство, което се е зародило в миналото с цел самозащита. В наши дни Карате означава много повече. Освен бойно изкуство, то е също така и спорт, както и отлична психическа и физическа подготовка на практикуващите го. Карате означава координация, контрол на движенията, точност, баланс, концентрация, наблюдателност, мислене, реакция, самостоятелност, увереност и дисциплина.

 

Офертата включва:

12 тренировки по Карате в рамките на един месец в новооткритата зала на Клуб „Ронин“ – Широ дожо (Бяло училище) на специална промоционална цена с 50 % отстъпка.

Място на провеждане на тренировките: новооткритата зала Широ дожо в центъра на София (ул. 20-ти април 13, Руски паметник). 

 

Инструктор: Симеон Иванов – II дан Шотокан.

 

График за провеждане на тренировките:

вторник и четвъртък от 18.15 часа

петък от 19.00 часа

Долна възрастова граница – 6 години

 

Карате е подходящо да се практикува във всички възрасти. В тренировките се развиват: мускулите на цялото тяло, координация, контрол на движенията, точност, баланс, концентрация, наблюдателност, мислене, реакция, самостоятелност, увереност, дисциплина. 

 

Карате е чудесен начин за двигателна активност. Темпото е бързо и интензивно. Мускулите, които се използват най-много, са тези на хълбоците, корема и бедрата, но същевременно се натоварва и цялото тяло. 

 

Тренировките по Карате са разделени на няколко части: загряване на мускулатурата и концентрация, изучаване на позиции, движения с крака и ръце, съвместни упражнения с един или повече участници в тренировката, упражнения за борба с въображаем противник, забавни игри. 

 

Тренировките по Карате са прекрасен начин да намерите нови приятели, да посещавате различни места и да се срещате с интересни личности от всички краища на света.

 

Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Спорт

Град: София, Перник