Дар-лимец за житен режим – февруари 2014

1
Добави коментар
zdravjivot
zdravjivot

Приятели напомняме на всички ни, че житния пост за 2014 наближава, ще започне на 17.02.2014 г. Който желае да получи Дар-Лимец за този пост моля нека в най-близко време да се запише в сайта www.darlimec.com. Необходимо е да споделите в коментар на сайта името си, телефона и града в който живеете за да знаем в кой град колко са желаещите да получат Дар-Лимец.

Тази година Дар-Лимецът, който ще споделим е изпълнен с такава светлина, че не знам как да изразя силното вдъхновение, което съдържа. Но ще споделя с какво таз годишния лимец е магичен и уникален по рода си. Първо той е отглеждан на ниви в различните чисти места на страната и различни планински райони, като някой от които са девствено чисти. Сят е на ръце и една част от него е събирана на ръце, стрък по стрък по високия идеал от доброволци, които есента споделиха жътвата на дар-лимец. Всичкия този лимец ще бъде умесен и споделен. За първа година ще бъде изчистен даром, което го прави още по чист енергийно. Древния лимец, който ще получите ще съдържа в себе си енергии от чистата Рила, Родопа, Стара Планина, Пирин и др. Отгледан е с Любов и молитви за да може всяко зрънце да бъде единствено дарено и споделено за да може повече добри души да приемат в себе си тази чистота чрез благословията от тези зрънца.

Също така към всяко пликче с дар лимец ще има прикрепено и пликче с неолющени зрънца от лимец, които ще можем да си засеем в саксийка и да се насладим на силата с която тези зрънца-деца ще ни изпълнят докато ги поливаме с живот. Благо+дарим ви.

 

Иван Андонов (Творецът в мен), www.darlimec.com