Мария и Силвестър се събраха

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Бившият член на Братя Мангасарян, който се подвизаваше като Зюмбюл, потвърди новината пред „Монитор“, а съпругата му Мария пусна статус в социалната мрежа, че е „встъпила в брак“ с него. Силвестър бе категоричен, че отношенията в семейството им отново са наред, за голяма радост на сина им Давид, който е на 6 години.

Водещият на „Нищо лично“ по бТВ обвини медиите за раздялата им с Мария през ноември. „Изписаха се всякакви глупости за нас. Всичко се вади от контекста и се прави съвсем друго нещо и накрая изглежда смешно. От това страдат много хора”, каза актьорът. „Истината е, че винаги сме били в прекрасни отношения”, допълни той.

Вижте снимки на Мария Силвестър >>

В края на миналата година, след като неколкократно си правеше шеги със семейното си положение във Фейсбук, накрая той призна, че е щастлив с нова жена до себе си и дори я е запознал със сина си. Той споделяше, че преживява невероятно красива любов с жената на победителя от „Биг Брадър 4“ Георги Алурков – Ангелина Ангелова. Мария пък бе категорична, че трудно свиква с раздялата.