Премиера: James Blunt – Heart To Heart

14
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

След успеха на първия сингъл „Bonfire Heart“ James Blunt атакува класациите с ново парче. Песента е „Heart To Heart“ и също е част от последния му албум „Moon Landing“.

Харесай страницата ни във Facebook

Сингълът е поредното доказателство за способността на James да създава вдъхновяващи и романтични парчета.

Албумът „Moon Landing“ бе посрещнат повече от горещо от своите фенове. Само седмица след неговото издаване, той бе на първите места по класациите в Австрия и Швейцария, на вторите в Австралия, Германия, Канада и Великобритания, като в последната страна записът се продава в повече от 41 хиляди бройки още първата седмица, разбивайки рекорда на предишния „Some Kind Of Trouble“ и по продажби, и по място в класациите.

Към момента „Moon Landing“ може да се похвали с платинените си продажби в Австралия и златните си в Канада, Германия, Нова Зеландия и Обединеното кралство.

След дебютирането му на сцената през 2004 година, James има зад гърба си четири номер 1 сингъла и спечелени безброй награди, включително две BRIT, две Ivor Novello, 5 номинации за Grammy и множество отличия от MTV. Той продава близо 17 милиона албума и 20 милиона сингъла по цял свят.

Албумът „Moon Landing“ на James Blunt е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It