Кристо и Лора Караджова с нова песен –

12
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Хеликоптер, леопард, топ модели от Ivet Fashion и уникална селекция от спортни автомобили в паркинга на мола са само част от атракциите в новото видео на Кристо и Лора Караджова към съвместно им парче „Paradise”. След като колаборация им „Повече от всичко” се превърна в един от хитовете на 2013, тандемът се завръщат с нов експлозивен микс от римите на Кристо и гласа на Лора, която даже прави дебюта си в рапирането и парчето включва неин кратък речитатив.

 

 

По музиката на „Paradise” са работили бийтмейкърът Jay Cee, нашумял покрай парчетата си за 100 Кила; ню-соул певицата Rachel Row, писала за имена като Мария Илиева и Рут Колева, както и самият Кристо, който също така е и режисьор на клипа. Оператори са Иван Иванов и Павел Павлов, стайлингът е на Антония Йорданова, а видеото включва демонстрации от топ дрифтинг тима Mirafiori, както и специална хореография на брейкденс крюто Makosa Nostra Family.

 

Видеото към „Paradise” на Кристо и Лора Караджова вече може да се гледа на официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7, а веднага след интернет премиерата си парчето застана под номер едно в класацията Топ 40 БГ.

 

Вижте клипа към песента тук: