СВЕТОВНО 2014

3
Добави коментар

Група D ни представя един интересен двубой между Уругвай и Англия. В първия кръг Уругвай загуби изненадващо от Коста Рика след пълен обрат в мача, а Англия очаквано допусна поражение срещу отбора на Италия в иначе равностоен мач. 

За Англия всичко е ясно, но Уругвай да загуби с 1-3 от Коста Рика не бе очаквано от нито един футболен анализатор. След тази загуба, за да успее да се класира и прескочи групите, отбора трябва да победи задължително в следващите мачове с Англия и с Италия. Отбора няма нищо общо с този отбор, който се представи блестящо в ЮАР,
където успяха да завършат на четвърто място. В редиците на „урусите“ са Луис Суарес и Единсон Кавани, но и от двамата засега не се видя нищо добро. Суарес изкара мача срещу Коста Рика на скамейката, и вероятно в настоящия мач ще е заедно с Кавани, което в известна степен носи спокойствие, тъйкато Англия отдавна не са фактор на подобни състезания. 

Англия успя да вкара гол при загубата им с 2-1 от Италия. Ако искат да продължат е ясно, че ще трябва да спечелят сега срещу Уругвай и после срещу Коста Рика. Коста Рика може би няма да ги затрудни, но с Уругвай ще е вече тежко. Англия се класираха на първо място в своята група на квалификационната фаза, а в последните няколко мача показаха, че са във форма, само че на Мондиал 2014 всички отбори излизат пределно мотивирани и готови за победа. 

Коефициента за победа на Англия е 2,20 при 3,85 за победа на Уругвай. В класацията за победител на Световното първенство по футбол пък отборите са към момента: 32 коефициент да спечели Англия и 140 коефициент за спечели Уругвай!

Прогнозата ни е за голове и от двете страни и минимална победа от страна на Уругвай!