МЕДИЦИНСКИ ФЕНОМЕН! Вижте как се роди това бебе!

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

МЕДИЦИНСКИ ФЕНОМЕН! Вижте как се роди това бебе!

Реално погледнато бебето дори не е разбрало, че се е родило

Раждането е стресов момент не само за майката, но и за детето. То напуска единствената позната му до момента среда – утробата на майката. Бебето преминава в нашия свят, където вече не е обвито от околоплодни води и се научава да диша.
Но ето, че едно бебе бе родено по най-изумителния начин.
Това е истински медицински феномен и за наше щастие докторът извършил едно от най-необикновените раждания в историята е щракнал снимка точно след раждането. След което благодарение на социалната мрежа фейсбук, той споделил феноменалния кадър с целия свят. Над 18 000 потребители са харесали снимката, а споделянията наброяват над 8 000.

УНИКАЛНО! Това бебе продължава да си спи, обвито в амниотичната си торбичка след като се е родило

Снимката направена от д-р Арис Цигрис показва бебето, което тихо и спокойно си спи, обвито в амниотичната си торбичка и то след раждането. Бебето дори не е разбрало, че се е родило.
Д-р Цигрис е извършил уникалното раждане чрез цезарово сечение. Гръцкият лекар, който има практика северно от Атина, описва подобно раждане като „изключително рядко“.
Когато бебето се ражда амниотичната торбичка се пука от настъпилите контракции и така водите на родилката изтичат.

Невероятното в случая е, че бебето все още е обвито от околоплодните си води и е свързано с майката чрез пъпната връв дори извън тялото й.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: