Очарователни прически за сватбения ден

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Сватбената прическа е съществена част от приказната визия на всяка булка. Когато избирате как точно да изглежда косата ви, както и при грима, трябва да се съобразите с няколко важни компонента.

Първият от тях е каква точно ще бъде булчинската ви рокля. Все пак не е най-удачният вариант да сте с тупирана и обемна грива, ако роклята ви е с буфан ръкави, например.

Второто нещо, което не бива да оставяте за последния момент, е промяната на цвета на косата, ако желаете такава. Съветваме ви да направите това около седмица преди заветния ден, за да може да реагирате навреме, ако нещо не ви харесва.

И трето, но не на последно място – в никакъв случай не се чувствайте притиснати от модните тенденции. Изберете прическа, която пасва на личния ви стил и с която ще се чувствате удобно.

За ваше улеснение по-долу в материала сме подбрали някои от най-търсените и ефектни прически за този празничен ден.

Шикозна опашка Вързаната коса добива все повече популярност в света на булките. Може да направите небрежната опашка още по-женствена като я отпуснете леко около темето за повече обем.

Pinterest!

Гладък кок Той е винаги актуален, що се отнася до булчинската прическа. Съчетан с нежен грим и рокля без презрамки, кокът е истинска класика, еквивалентна на малката черна рокля. Предлагаме ви да разнообразите традиционния му вариант като се спрете на сицилиански или страничен такъв.

Pinterest!

Pinterest!

Плитка в косите Любимите на хиляди дами кукленски букли в комбинация с плитка тип диадема са истински хит сред по-романтичните булки.

Pinterest!

Ако пък сватбеният ви ден е през лятото и мисълта за пусната коса в комбинация с горещи летни температури ви ужасява, заложете на цяла плитка. Там разновидностите са наистина безброй, а невинното излъчване, което носи сплетената коса, ще ви накара да се чувствате като истинска принцеса.

Pinterest!

Pinterest!

Красив буфанЗа по-смелите дами, които са решили, че ще пропуснат сложните булчински прически в своя специален ден, предлагаме тази страхотна визия. Леко обемната отпред грива с няколко паднали кичура ще придаде холивудска изтънченост и лекота на сватбената ви визия.

Pinterest!

Ако тази статия ви е харесала и искате да се информирате и за други тенденции, станете част от Jenite.bg във фейсбук!