Нова година в Гранд Хотел Банско

1
Добави коментар
zdrvvvkov
zdrvvvkov

Ако си работохолик, ако си най-отговорния, дисциплиниран, изпълняващ задълженията си човек, който опитва да се възползва от всяка възможност, да се учи от всяка ситуация, и да бъде все по-добър и вкъщи, и на работа… е, трябва и качествено да си почиваш. Това повтарям от време на време на половинката си и той взе, че ме послуша най-накрая. С изненада в негов стил – на Нова година вместо да сме вкъщи, празнувахме в един от най-красивите и изискани хотели, които съм виждала – Гранд Хотел Банско.  Новогодишният ни пакет включваше 5 нощувки и новогодишна вечеря с празнична програма, с участието на любимеца на много дами от моето поколение – Георги Христов, актьорът Виктор Калев, и Ансамбъл Чинари.

Почивката ни се отрази наистина добре и се радвам, че я съчетахме с празника. За 5 дни успяхме да караме ски и сноуборд, което много зарадва децата. Аз пък успях да си осигуря една тотална релаксация в СПА центъра – опитах всичко – басейни, сауни, парни бани, джакузита, масажи :)) бях като в рая.

Хотелът е на много високо ниво – стаите са чисти, просторни и уютно обзаведени, персоналът е услужлив и вежлив, струваше ми се, че всичко вътре е правено с огромно майсторство и усет. Изобщо, четирите звезди са напълно заслужени, а Андон Атанасов и Паскал Дойчев, които притежават хотела от построяването му, са свършили наистина добра работа.

Не бих могла да си мечтая за по-приятно посрещане на Новата година. Програмата и настроението бяха отлични, даже си взех автограф от любимеца ми и Виктор Калев Отброявахме секундите до 12:00, когато пукна шампанското, поздравихме се за новата година и си пожелахме „когато сме най-зле – така да сме“ Истински щастливи! Пожелавам го и нас вас.

Google+ Comments