Ексклузивно! Джуди Халваджиян прави парти за махането на Вики Политова от bTV

1
Добави коментар
bez.cenzura.5
bez.cenzura.5

Ексклузивно! Джуди Халваджиян прави парти за махането на Вики Политова от bTV

Апостол Пенчев е следващият, заложен на дузпата

Продуцентът Джуди Халваджиян е може би най-щастливият човек от мениджърската рокада в bTV. По повод смяната на Вики Политова с добрия му познайник Павел Станчев, Джуди вдига купон днес. „Казах, че ще черпя, когато това се случи и си държа на думата“, каза Джуди Халваджиян.

От момента, в който Павел Станчев встъпи в длъжност, вратите на bTV отново се отварят пред фамилия Халваджиян. „Павел е изключителен професионалист, разбираме се прекрасно и в продължение на 4 години сме работили великолепно в Нова тв. Смятам, че оттук нататък отново ще имаме възможност да работим заедно“, каза още продуцентът на „Господари на ефира“.

Когато през април 2012 г. напуснаха медията, братята Халваджиян бяха категорични, че проблемите им в bTV се дължат на ръководството на телевизията. „Надявам се, че bTV ще бъде продадена, ще я купи друга компания, която евентуално ще смени мениджмънта. И чак тогава ще имаме някаква база да седнем и да говорим с тях за работа“, каза преди година Маги Халваджиян.

След раздялата с изпълнителния директор Вики Политова предстои смяната и на програмния шеф Апостол Пенчев, твърдят източници от телевизията. Още от средата на 2012 г. „ШОУ“ и БЛИЦ в серия публикации писаха, че представителят на СМЕ у нас Адриан Сърбу, програмният директор Апостол Пенчев и изпълнителният директор Вики Политова не работят в интерес на телевизията, а предимно за лична изгода. Още на 7 юни 2012 пък в публикацията „Гръцката „Антена“ купува bTV“, „ШОУ“ описа идването на Павел Станчев като шеф в телевизията и промяната в ръководството на медията.

 

ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ “БЕЗ ЦЕНЗУРА”

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Следете всички новини и във Facebook