Туъркинг за стегнато дупе (видео)

1
Добави коментар
milk1
milk1

„Уъркинг за Тъуркинг“ каза Майли Сайръс и стегна задните си части. Скандалната певица измисли нов танц за усъвършенстване на седалището и го популяризира по света заради невъзпитаните си прояви напоследък. Отрязаха я от няколко списания, поскара се и с продуцентите си, но щерката на легендарна рок звезда се ползва с още по-голям рейтинг в света на шоу бизнеса благодарение на неприличните си танци.

Еротичният танц наподобява стриптийз, но всъщност е гимнастика за всичко що се намира в долната част на тялото. Майли го измисли съвсем случайно – докато си отъркваше дупето о чатала на колегата си Робин Тик по време на церемонията за раздаването на наградите на MTV – Video Music Awards.

Танцът е комбинация между усуквания и резки кълчения с ханша. На мъжете много им се харесва. Установено е, че тази тренировка за по-стегнато тяло може да подобри с*ксуалния живот на партньорите, ако я изпълняват заедно, точно както Робин партнираше на Майли.

Според професионалната танцьорка Тушан Раманан, ако изпълняваш танца пред огледалото можеш дори самата ти да се възбудиш от собственото си тяло и да приповдигнеш духа си. Раманан казва, че танцът е тренировка и за настроението. Тенденцията е подходяща за практикуване с почти всякакъв вид музика, но най-добре се получава, ако се прави на фон от забързани ритми и с*кси звучене. Фитнес инструкторът от Мумбай Шилпа Рене е категоричен, че модерният танц ще се наложи като универсална тренировка за бедрата, дупето и краката. Рене допълва, че движенията са взаимствани от ритуалните движения на някои африкански племена.

Видео:

Снимка: i1.cdnds.net Автор: Dani

Туъркинг за стегнато дупе (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)