Джони Деп и Амбър Хърд са сгодени?

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

 
Деп и Хърд се появиха публично за първи път като двойка преди седмица на връчването на наградите „Златен глобус“ . След това, в понеделник, папараци успяха да снимат Хърд в ресторант в Лос Анджелис с годежен пръстен на безименния пръст.

Двамата артисти все още не са коментирали събитието, но източник от обкръжението на звездната двойка потвърди, че наистина възнамеряват да се оженят.

Вижте снимки на Джони и Амбър >>

Връзката на Джони Деп с Амбър Хърд започна на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“ през 2011 г. Заради нея Джони се раздели с Ванеса Паради, с която имат две деца – Лили Роуз (14 г.) и Джак (11 г.).

По-късно обаче Амбър скъса с Джони, тъй като намирала живота си с него за скучен. Хърд заяви открито, че не се срамува от факта, че харесва и представителки на своя пол.

Деп обаче не се отказа и успя да я убеди да му даде още един шанс. Източник, близък до актьора, разкрива, че той не е човек, който се отказва лесно. Според източника онова, което върнало Амбър в обятията на Джони Деп, била споделената любов към литературата.