Първата пералня с Wi-Fi

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Samsung Electronics разшири гамата на своите уреди с вграденa Wi-Fi връзка, като включи в тази категория и пералните машини в стремежа си да осигури на потребителите възможността за „свързан дом“.

Пералната машина с предно зареждане и сушилня Washer Dryer Combo е първата машина с вграден Wi-Fi, която предлага и набор от характеристики, започнали да стават стандартни в продуктовата линия бяла техника на „Самсунг“. 

Пералнята притежава функция за бързо изпиране, My Cycle функция, която запомня предпочитаната от потребителя програма за изпиране, мотор Digital Inverter Direct Drive и 11 години гаранция за частите на мотора.

Към тези функционалности новият модел пералня добавя и вградената Wi-Fi свързаност, която позволява на потребителите да следят и контролират изпирането и цикъла на изсушаване от разстояние с помощта на съвместим смартфон. 

Това е възможно благодарение на приложението на Samsung Smart Washer/Dryer App (налично в Google Play). Така оборудваната перална машина със сушилня е подобна на смарт серията климатици на „Самсунг“. 

Samsung Combo е с капацитет от 10 кг за пералнята и 7 кг за сушилнята, което позволява безпроблемно да изперете голямо количество дрехи наведнъж и е изключително удобна за влажните зимни дни или за апартамент без подходяща тераса или място за простиране.

Функцията My Cycle позволява на потребителя да зададе предварително своята комбинация от настройки на цикъла за изпиране и сушене, така че лесно да стартирате изпирането само с натискането на един бутон. Температура на водата, интензивност на центрофугата, степен на замърсеност на дрехите – възможностите са различни и обикновено има комбинация от настройки на програмата, която използвате най-често.

Дори решаването на проблеми става лесно и от разстояние благодарение на функцията Smart Check. Автоматична система за грешки открива и диагностицира всеки проблем и предлага лесни решения за отстраняване на неизправността чрез използването на приложение на вашия смартфон.