НЛО

8
Добави коментар
Nutrim
Nutrim

Administrator

« -: Юли 09, 2009, 10:35:20 »

НЛО или неидентифициран летящ обект е термин, с който се означава всеки летящ обект, който, на първо време, не може да бъде непосредствено идентифициран при неговото наблюдение с познати физични, химични и метеорологични явления, нито с позната земна техника. Голяма част от наблюденията намират разумно обяснение след внимателно изучаване на фактите, като някои автори твърдят, че абсолютно за всички могат да бъдат намерени такива обяснения. Според някои неконвенционални хипотези, поне част от случаите не могат да бъдат обяснени с нищо познато на науката до този момент. Най-популярната неконвенционална хипотеза е, че НЛО са резултат от дейността на извънземни цивилизации.

Активен

Administrator

« Отговор #1 -: Юли 09, 2009, 10:42:14 »

Сега нека обясня и защо пускам тази тема. На връх Великден, тази година точно над Петропавелския манастир в област В.Търново, видях обект, който мога да го определя само като НЛП, защото беше няколко пъти по ярко от звезда и седеше над манастира. След няколко минути наблюдение този обект започна да се движи много бързо и за секунди изчезна от полезрението ми.Снощи или по точно днеска към 3 и половина тази сутрин се събудих и не можех да заспя. Реших да изляза на терасата за малко да се освежа, че ми беше много топло и след това да си легна. И когато излязох на терасата, веднага погледнах на горе и видях абсолютно идентичен обект. Който блестеше няколко пъти по ярко от звездите около него и се движеше много бързо, прекоси голямо разстояние само за няколко секунди. Понеже виждам на ден по 50 самолета да излитат и прелитат над мен, и ви гарантирам, че това не беше самолет, нито пък че самолет може да се движи толкова бързо.

Активен

giti

Гост

« Отговор #5 -: Юли 11, 2009, 00:56:45 »

Колко интересно. Точно около Великден си говорихме по скайпе с една приятелка,която също живее във Велико Търново. Докато си говорихме тя каза,че вижда НЛО,но за съжаление изчезнаха преди тя да успее да се докопа до камерата си. Дали и двамата не сте видяли един и същ обект?

Активен

delfin

Гост

« Отговор #7 -: Юли 14, 2009, 01:38:39 »

Активен

🙂

Гост

« Отговор #9 -: Януари 16, 2010, 05:41:04 »

… В.Търново, видях обект, който мога да го определя само като НЛП, защото беше няколко пъти по ярко от звезда и седеше над манастира. След няколко минути наблюдение този обект започна да се движи много бързо и за секунди изчезна от полезрението ми.Снощи или по точно днеска към 3 и половина тази сутрин се събудих и не можех да заспя. Реших да изляза на терасата за малко да се освежа, че ми беше много топло и след това да си легна. И когато излязох на терасата, веднага погледнах на горе и видях абсолютно идентичен обект. Който блестеше няколко пъти по ярко от звездите около него и се движеше много бързо, прекоси голямо разстояние само за няколко секунди. Спях,(Хаха, започнах да пиша и се спрях объркано, за първи път имам дежа ву свързано със седене пред компютъра, това съм го сънувала преди две години някъде, а като се замисля, колко много умувах дали да се регистрирам във форума ви, шантава работа:)  ) Та… спях, събудих се от нищото към четири часа сутринта, станах, облякох си халата, нахлузих чехлите и отидох на терасата, без въобще да осъзнавам и да обмислям какво правя. И тогава видях нещо, със стандартната форма на летяща чиния ( примерно http://i.actualno.com/club.bg/files/2007/08/04/89420bbe23.jpg ), обаче от скоростта и светлината, като не се пънеш да се взираш изглежда, като посмачкана елипса. Беше бяло, светещо бяло, като на много много ярка звезда, ако мога да го сравня. Безшумно и бързо се движеше, зави плавно в една посока и после се отдалечи, стана малко и го загубих от погледа си. После седнах на терасата и останах там няколко часа след изгрева, беше ме страх, че ако си легна няма да съм сигурна после дали не съм сънувала. И въобще не беше много надалеч въпросното нещо. Втория случай беше точно около Търново/Арбанаси  в един не много спретнат хотел, но сравнително висок, разположен сред гора. Вечерта видяхме нещо от терасата с една приятелка, беше същата светлина, но формата му май беше различна, не успях да  го видя добре, там всичко стана за секунда -две и това се скри надалеч зад дърветата. За този случай не мога да твърдя нищо конкретно.  

« Последна редакция: Януари 16, 2010, 05:44:27 от 🙂 »

Активен

До

Гост

« Отговор #10 -: Януари 16, 2010, 09:44:24 »

На мен ми се случва вече няколко пъти в годините следното. Чисто, звездно небе. Отрупано със звезди. Знаете – звездите се виждат колко много нависоко са. Сега си спомнете самолетите как се виждат в небето – светлина, но има премигващи също и си спомнете как се движи като скорост в небето. Случва ми се няколко пъти да гледам звездно небе и да виждам нещо, което е като звезда (свети като звезда и като размерите на звезда, погледната от Земята) и което се движи като самолет, но е на същото сякаш ниво като звездите и се движи много, много, много по-бързо и по-високо от самолет – разликата между това и самолета е видима. Не е падаща звезда, а си е нещо, което си ….пътува… Какво е – не знам, но не е самолет – не ми се вярва. Самолетите и не летят толкова високо. те се издигат на ниво облаци или малко над тях, а това беше много по-високо.

Активен

Icko

Гост

« Отговор #13 -: Януари 27, 2010, 19:32:14 »

 Веднъж преди години, в една тиха и ясна вечер видиях един от спътниците ни, които обикалят Земята. Написаното от теб, До, много прилича на това, което видях тогава. Fayritale, четох малко от описанието за този филм и си мияля, че става дума за хора отвличани от извънземни, то май няма какво друго да бъде. Принципно почти във всички филми с извънземни, те са лошите и ние се борим срещу тях. Като се има в предвид колко филми на ужасите излязоха на последък, човек би си помисли, че хората това ги вълнува, но дали наистина е така?

Активен