Почивка в Гранд Хотел Банско

3
Добави коментар
stoqn40to
stoqn40to

Измина още една година от живота ни – изпълнена както с удоволствие, успехи и радост, така и със страдание и тъга. Миналогодишната ми равносметка обаче все пак показа, че съм се справила добре, и че съм заслужила една почивка между Коледа и Нова година С приятеля ми решихме да отскочим до Банско, да покараме ски, да прекараме известно време заедно, да се поглезим както подобава.

По препоръка на приятели, избрахме четиризвездния Гранд хотел Банско – наистина внушително здание, което можеш да разглеждаш цял ден и няма да спреш да се изненадваш от тоновете красота и лукс – собствениците Андон Атанасов и Паскал Дойчев определено заслужават поздравления. Останахме там три дни, през които успяхме не само да покараме на ски пистата, но и да се насладим на спа центъра, който е абсолютен шедьовър.  Стаята беше просторна, уютна и приятно обзаведена, обслужването също беше на нивото, което подобава в такъв хотел. Досега не съм била в хотел на толкова високо ниво и останах просто очарована.

Забавлявахме се много на ски пистата – карахме ски и естествено, паднах няколко пъти, за щастие без по-сериозни наранявания Като цяло си прекарахме една чудна почивка. В Банско, въпреки строителния бум, е прекрасно, курортът процъфтява и определено ще го посетя и друг път. И така, починах си доста добре след празниците. Така добре заредих батериите, че направо нямам търпение отново да се захвана със задълженията си. Пожелавам на себе си и на вас успешна нова година

Google+ Comments