Как да разберете дали сте отвличани от извънземни

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Учудващо, но факт. Много хора по света вярват, че са имали контакт с извънземни и дори са били похищавани от такива. В Щатите такива хора дори си имат групи за подкрепа, подобно на анонимните алкохолици, само че за изтрещялки, които смятат, че са имали близки срещи от третия вид.

Една от тези групи – Abduct Anon, дори е изготвила списък с признаци, които да определят дали сте били отвличани от нашественици от друга планета. Ето ги и небивалите знаци, че сте били отвличани от извънземни:

ПРЕЗ НОЩТА

– Страдате от хронична инсомния и чувате потракване или тананикане точно преди да заспите.

– Направо сънувате извънземни и НЛО-та, или сънувате мистериозни създания, които обаче ви се появяват насън размазани, след това не помните нищо от срещата си с тях освен факта, че имат много големи очи.

– Имате чувството, че някой ви наблюдава особено, когато заспивате. Или се събуждате посреднощ с усещането, че нещо или някой ви наблюдава. Може дори да видите една или повече сенчести фигури, които стоят около леглото ви.

– Сомнамбулствате. Заспивате на едно място и се събуждате на друго без да имате обяснение за случилото се. И то без да сте консумирали алкохол.

– През първите няколко секунди или минути, след като се събудите сте парализирани и не можете да помръднете.

– Когато се събудите откривате малки капчици кръв по възглавницата си, но нямате обяснение за това как са се появили там.

ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕ

– Колата ви се поврежда неочаквано. Често, съвсем скоро, след като сте забелязали НЛО.

– Спирате отстрани на пътя и следващото нещо, което помните е как стоите до колата си или шофирате. Може да са минали часове, но вие нямате представа какво се е случило през това време. „Развалената“ ви кола отново се движи и вие не можете да си обясните как се е оправила.

– Имате чувството, че сте левитирали и преминали през солидни обекти като покрива на колата ви. Най-вероятно това се е случило, когато извънземните са ви издърпвали в космическия си кораб.

ПРЕЗ ДЕНЯ

– Виждате мъгла, пушек или мараня по време и на място, на което това няма как, логически, да се случи.

– Имате необяснимото желание да отидете на конкретно място, където смятате, че ще се случи „нещо познато, но все още неизвестно“. Възможно е да ставате все по-нервни и по-нервни в дните преди това странно събитие.

ФИЗИЧЕСКИ ИЗМЕНЕНИЯ

– Често ви тече кръв от носа и не знаете защо.

– Понякога получавате необясними болки или схващания, или мистериозни обриви на едно или повече места по тялото ви. Може да забележите и участъци от кожата ви, които изглеждат изстъргани т.е. откъдето са взети проби.

– По тялото ви имате белези, за които не знаете как са се появили там. Отново не сте консумирали алкохол.

– Когато отидете на профилактичен преглед, личният ви лекар открива странно малко устройство имплантирано в тялото ви.

ПРИ ДОКТОРА

– Възможно е да имате мъжделив спомен за това, че някой е сондирал тялото ви против вашата воля.

– Възможно е да имате спомени, че главата ви е поставяна в устройство, което да ограничи движенията ѝ, и в ушите и ноздрите ви са пъхнати игли, или, че нещо е пробивало черепа ви. Тези усещания могат да са придружени от аромат на изгоряло. Човешките медици не откриват следи от подобни манипулации по тялото ви.

СЛЕД ОТВЛИЧАНЕТО

– Възможно е да съществуват доказателства, че сцената на отвличането ви може да е постановка, за да изглежда все едно нищо не се е случило, но в тези доказателства можете да забележите няколко дребни неточности. Например, ако сте си легнали да спите по пижама, се събуждате само по долни гащи, а пижамата ви е прилежно сгъната в гардероба. Може дори да се събудите в грешната стая от къщата. Ако сте отвлечени от автомобила си, ще забележите, че различни дребни предмети в колата са сменили местоположението си.

– Умението ви да запомняте неща става много по-силно и дори можете да развиете свръхестествени способности, които да ви позволят да виждате в бъдещето.

– Изведнъж развивате чувство за мисия или, че сте избран (от извънземните), за да служите на по-висша цел, но не знаете каква е тя. Тези усещания често заместват чувството на непълноценност, което сте имали преди срещата ви с извънземните.

– Електроуредите, покрай които минавате, се държат странно. Компютрите забиват, часовниците губят времето, радио и телевизионния сигнал се прецакват и уличното осветление изгасва, когато минете под някоя лампа.

– Развивате някаква нова фобия. Възможно е изведнъж да започнете да се страхувате от паяци, височини, затворени пространства или тълпи. За това са виновни извънземните.

– Ставате обсесивно-компулсивни или се пристрастявате към нещо, към което не сте били пристрастени до момента.

– Все по-трудно ви е да се доверявате на хората, особено на лекари, полицаи и други авторитетни фигури.

– Изпитвате неконтролируема нужда да приемате витамини.

– Възможно е да развиете интерес към НЛО, физиката или астрономията. Или, точно обратното, да избягвате хора, които дискутират тези теми.

ЗАСТРАХОВАЙТЕ СЕ!

Ако темата ви притеснява, в САЩ можете да се застраховате против отвличане на извънземни. Застрахователната премия е 10 милиона долара, а ако ви похитят повторно – 20 милиона. Самата застраховка струва близо 20 долара плюс три долара такса за доставка. Полицата ще ви изплаща по един долар на година в продължение на десет милиона години или докато сте жив, което от двете се случи първо.