Китен нощувки и квартири на ниски цени

13
Добави коментар
kitenskiq
kitenskiq

Китен нощувки и квартири на ниски цени

Добре дошли

Китен е сред най-посещаваните курорти в България, вече много години. Само тук може да откриете уникалното преплитане на природа и градска среда, нещо което на друго място няма да откриете, благодарение на това преплитане ще се чувствате като у дома и в същото време на почивка . Китен не е само място за почивка тук има от всичко по много, най-добре това описва нашето мото Китен „море от емоции“. Небесно синьо море, златисти плажове, уникален нощен живот, това са само част от нещата, които ще направят вашата лятна почивка незабравима и всички те са част от Китен.

Китен квартири

Когато говорим за почивка едно от най-важните неща са цените на нощувките, в нашата частна къща Панайотови сме предвидили цени съобразени със сегашното икономическо положение в България и намалелите семейни бюджети. Когато посетите Китен ще разберете, че този курорт не е само плаж, море и забавления, той е много повече, всеки, който е посещавал Китен знае за какво става въпрос, а тези от вас които ще дойдат за първи път, сами ще разберат. Курорта има изключително интересни легенди и митове датиращи още от времето на Троя прочетете за тях легенди и митове за Китен.

Почивка в Китен

Частна къща Панайотови се намира в центъра на Китен в непосредствена близост до автогарата  и единствената банка в Китен ДСК. Това нейно разположение прави къщата много лесно откриваема, тя е в близост до главните атракции и забележителности в Китен. Разбира се най важното, е че плажовете са на 5 мин. пеша  Вижте подробна информация за местоположението на Китен и частна къща Панайотови.

Предлагат се  двойни стаи,  тройни стаи и  апартаменти. Всички стаи имат ТВ с кабелна, хладилник, собствен санитарен възел, тераси, безжичен интернет, климатици има в повечето стаи, с изключение на тези на партера понеже там е прохладно и няма нужда от тях.  За по-голям брой нощувки са възможни намаления на цените.